DOM-HOME: AGENCIJA KOJA VAŠE SNOVE PRETVARA U JAVU

Agencija Dom-Home Real Estate, specijalizovana za izdavanje i prodaju nepokretnosti, nalazi se u Podgorici, u Ulici Džordža Vašingtona 47. Osnivači agencije se ovim poslom uspješno bave već desetak godina, a sama agencija je osnovana u decembru 2016. godine. U tom kratkom vremenskom periodu ostvareni su značajni i vidljivi rezultati.

Dom-Home pruža kompletnu uslugu, koja uključuje fotografisanje, oglašavanje i promociju nepokretnosti, provjeru vlasništva, posredničke pregovore, izradu ugovora i protokola o primopredaji, pravno i poresko savjetovanje. Uz to, nudi i cjelokupan informativni servis za klijente.

Sa skromnim sredstvima, ali jasnom vizijom, velikom željom i motivacijom i stručnim znanjem, tražili su svoje mjesto na podgoričkom tržištu nekretnina, sigurni da će njihov kvalitet, trud, odgovornost i ozbiljnost, građani Podgorice prepoznati i prihvatiti. To se i desilo! Prvi rezultati su vrlo brzo stigli, čime je otvoren prostor za rast i napredak, pa se Dom-Home danas može pohvaliti najboljim radnim timom i najpotpunijom uslugom u Glavnom gradu.

Iza ove, sada već renomirane agencije, stoji bogata ponuda visoko kvalitetnih stambenih i poslovnih nekretnina na ekskluzivnim gradskim područjima Podgorice, kao što su: City kvart, Nova dalmatinska ulica, Moskovska ulica, Stari aerodrom i brojna druga.

Odnosi sa klijentima su ono što krasi i posebno izdvaja ovu agenciju u odnosu na konkurenciju. Proaktivan, korektan, profesionalan i etičan odnos su garancija da će klijenti biti zadovoljni saradnjom sa ovom kućom i da će joj se vraćati u budućnosti. Za njih predstavlja posebno zadovoljstvo da vam pomognu u pronalaženju odgovarajućeg stana, kuće ili lokala, pri čemu je diskrecija klijenata jedno od ključnih pravila u poslovanju.

Dom-Home ništa ne prepušta slučaju, pa brine i o zakupcima i o zakupodavcima. Zakupcima pruža usluge brzog i sigurnog pronalaženja nepokretnosti koje najviše odgovaraju njihovim željama i potrebama uz prezentaciju, obilazak nekretnina i konstultantske usluge. Sa druge strane, zakupodavcima omogućavaju da svoje nekretnine na najbolji mogući način predstave velikom broju potencijalnih zakupaca.

Zahvaljujući svemu navedenom, Dom-Home je postao jedna od najistaknutijih agencija za nekretnine u Podgorici, a dobar glas o njemu čuje se sve dalje.

Ukoliko želite da narednu i sve ostale godine dočekate u lijepom, prijatnom, komfornom stanu ili kući ili tražite kvalitetan i atraktivan poslovni prostor, ne gubite vrijeme i ne trošite energiju uzalud.

OBRATITE SE DOM-HOME-u!

Oni će za vas naći NAJBOLJE, NAJADEKVATNIJE I NAJISPLATIVIJE RJEŠENJE.

Dom-Home čestita novogodišnje i božićne praznike svojim klijentima i svim građanima Crne Gore, uz želju da ih prate dobro zdravlje, lična i porodična sreća, uspjeh i zadovoljstvo.

 

Dom-Home Real Estate

Adresa: Džordža Vašingtona 47, Podgorica

Brojevi telefona:

Office: + 382 67 316 007

Prodaja: + 382 67 111 123

Prodaja i izdavanje: + 382 67 822 822                                     

Izdavanje: + 382 67 316 017; + 382 67 316 018

E-mail: office@dom-home.me

Web: http://www.dom-home.me

(PROMO)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: