Rentiranje na Booking.com bez provizije

Rentiranje na Booking.com bez provizije

Retki su oni koji ne koriste Booking.com ili nisu čuli za njega. To nije ni čudo kad se uzme u obzir da mjesečno zabilježi oko 400 miliona posjeta širom svijeta! Booking pruža sigurnost kako posjetiocima koji traže smještaj i onima koji smještaj izdaju. Ali Booking od svake rezervacije uzima proviziju koja ide i do 18%. Sada je rentiranje moguće i bez plaćanja provizije.

Booking.com je sistem za rentiranje smještaja koji raste iz godine u godinu, i od ove godine, kako bi privukli nove klijente, na Booking-u su omogućili da ostvarite prvih pet rezervacija bez plaćanja provizije.

Booking platforma je vrlo laka za upotrebu kako za partnere tako i za korisnike, a oni kojima zatreba pomoć za oglašavanje lako mogu kontaktirati njihove kancelarije u Hrvatskoj. Zbog toga je na Bukingu sve više oglasa iz Crne Gore.

Onih koji već izdaju smještaj, složiće se da je najveća “zamerka” veliki procenat koji Booking uzima za sebe od svake ostvarene rezervacije – procenat koji iznosi od 12 do 18 posto. Ako tome dodamo bankarske troškove, porezi i prireze koje treba platiti, procenat zarade bez kojeg ostajete ume da naraste i do 25% što, složićete se, nije malo.

Međutim, kao što smo pomenuli, Booking želi da i dalje bude najbolji i da privuče još više klijenata koji će se preko njega oglašavati.  Zato, ove godine oni koji se prvi put registruju za izdavanje, mogu ostvariti prvih pet (5) rezervacija bez naplate provizije – prvih 5 rentiranja koje novi klijenti ostvare ako su se registrovali preko našeg linka, biće isplaćeno bez naplate provizije.

Sve što treba uraditi jeste da se registrujete odlaskom na OVAJ LINK. Nakon registracije, Booking će pratiti vaše rezervacije, i prvih pet rezervacija koje ostvarite biće vam isplaćeno bez provizije.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: