Vrhunska PVC i aluminijumska stolarija u Nikšiću: PEJA-PLAST

Firma PEJA-PLAST je osnovana 2008. godine u Nikšiću, kao mala porodična firma dva brata: Vladimira i Ljubomira. A danas, posle deset godina od osnivanja, jedna su od vodećih firmi iz Nikšića koja se bavi izradom PVC i aluminijumske stolarije, ograda i gelendera!

“Počeli smo kao mala porodična firma. I dalje radimo brat i ja, ali smo u ovih 10 godina uradili toliko projekata da im se više ne zna ni broja.” – sjeća se Vladimir.

Iako je sjedište PEJA-PLAST u Nikšiću, Vladimir i Ljubomir Pejović se mogu pohvaliti angažmanom u cijeloj Crnoj Gori.

Politika firme PEJA-PLAST se zasniva isključivo na zadovoljstvu kupaca i kvalitetu proizvoda. Decenijsko iskustvo i preciznost u radu, i u rokovima – to je ono po čemu smo prepoznatljivi na tržištu.” – ističu braća Pejović.

This slideshow requires JavaScript.

PEJA-PLAST za izradu stolarije koristi repromaterijale visoko rangiranih proizvođača, sa sertifikatima i atestima koji zadovoljavaju evropske standarde energetske efikasnosti.

PVC stolariju izrađuju od petokomornih Roplasto profila iz Njemačke i, pristupačnijih, Profilink PVC profila iz Bugarske.

ROPLASTO je osnovan u Njemačkoj 1955. godine i danas je jedan od najjačih brendova u Njemačkoj i EU, u proizvodnji repromaterijala od plastike.

Foto: Roplasto, http://roplasto.net/

PRIFILINK iza sebe ima 25 godina poslovanja i prepoznatljiv je po većoj pristupačnosti kada su cijene u pitanju. Ali njihovo poslovanje se bazira na kvalitetu, kao strategiji za budući razvoj.

Okov za stolariju, stakla i prateća oprema se izrađuju i ugrađuju po želji klijenta.

This slideshow requires JavaScript.

“Svi naši proizvodi se mogu uraditi po mjeri i želji klijenta, ali je najvažnije da su kvalitetni, da su atestirani i sa sertifikatima.” – naglašava Vladimir.

Klijent uvijek ima mogućnost da izabere najkvalitetniji okov renomiranih proizvođača, koji osigurava kvalitetno zatvaranje i posjeduje veći stepen protivprovalne zaštite.

Cijene izrade i ugradnje stolarije zavise od projekta, a uvijek ih možete kontaktirati na njihovoj Fejsbuk stranici PEJA-PLAST ili na Viber.

“Možete nam poslati sliku modela koji vas zanima. Odmah ćemo vam dati procjenu koliko bi koštao taj model.”

PVC stolarija štedi novac i energiju. Zamjenom stare stolarije i ugradnjom nove od kvalitetnog PVC profila možete uštedjeti i do 1000€ godišnje na grijanju doma zimi i hlađenju tokom ljeta. Uštedu ostvarujete i na troškovima održavanja prozora, jer za razliku od drvene, PVC stolariji nije potrebno redovno osvježavanje boje i farbanje.

Aluminijum je kompaktan, čvst, lagan, a ujedno vam pruža mogućnost da birate širok spektar boja koje bi se uklopile uz vaš dom, tako da možete očekivati ostvarenje svake ideje.

Aluminijumska stolarija je godinama bila sinonim za luksuz. Ali, od nastanka aluminijumskih prozora, pa do danas, tehnologija izrade aluminijumskog profila je napredovala i postala pristupačna za svačiji džep.

This slideshow requires JavaScript.

“Koristimo samo renomirane profile Alumil, Elvial i Feal za izradu aluminijumske stolarije i ograde.” – kažu u PEJA-PLAST.

ALUMIL, 26 godina nakon osnivanja, je jedna od vodećih i tehnološki najnaprednijih, industrijskih grupacija u Evropi u oblasti istraživanja, razvoja i proizvodnje ekstrudiranih aluminijumskih profila.

ELVIAL je jedan od najbrže rastućih proizvođača aluminijumskih profila na grčkom i evropskom tržištu aluminijuma.

FEAL postoji već 35 godina, a njihovi aluminijumski profili svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi (fasade, prozori, vrata…) i industriji, od ideje do finalnog proizvoda.

Prednosti ALU stolarije su naročito izražene pri čišćenju i održavanju, samoj statici i izdržljivosti. Velika paleta boja zadovoljava sve zahtjeve moderne arhitekture. Alu stolarija ima visok stepen termičke i zvučne izolacije, a ekolozi mogu da budu spokojni zato što se alu prozor 100% može reciklirati.

PEJA-PLAST pruža i mogućnost plaćanja na rate i preko kredita: “Kod Hipotekarne banke imamo ugovor za kupovinu na kredit uz mininalnu kamatu. Sa našim predračunom kupac odlazi u banku i onda sa njima dagovara otplatu kredita na koliko njemu odgovara.”

Kupce često zanima i kolika je garancija na stolariju koju izrađuje PEJA-PLAST. Pet godina garancije na kompletan proizvod još jedan je pokazatelj kvaliteta njihovih proizvoda.

“Prozori, sa roletnama, sa komarnicima, ulazna vrata, vrata za terase, sa šalonima… Javite nam se. Napravićemo vrata i prozore po vašoj želji!” – zaključuje Vladimir.

PEJA-PLAST
+382 69 409 188 Vladimir
+382 69 563 069 Ljubomir
+382 40 244 116 Tel/Fax
Dragovolučka 44, Nikšić
https://www.facebook.com/pejaplastnk/

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: