APARTMANE LILE PESTANI OHRID

Smešten na samo nekoliko koraka od šljunkovite plaže sa sadržajima za sportove na vodi, objekat Lile Peštani nudi besplatan bežični internet i sobe sa kablovskom televizijom i balkonom. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking. Restoran, prodavnice i lokalna autobuska stanica udaljeni su 100 metara.

Sve sobe sadrže frižider, posuđe i aparat za kafu. Pojedine sobe su klimatizovane. Gosti mogu da koriste zajedničku kuhinju u prizemlju, kao i da se opuste u vrtu koji okružuje kuću. Tradicionalna makedonska jela pripremaju se na zahtev. Domaćini takođe služe domaće vino, rakiju i hleb.

U neposrednoj blizini mogu da se iznajme automobili, bicikli i čamci. Osoblje može da organizuje za goste izlete brodom do Ohrida i ture sa vodičem do planine Galičica. Objekat je smešten na 2 km od Muzeja na vodi u Peštanima i na 17 km od istorijskog Manastira Svetog Nauma.

Peštani su naselje u podnožju Nacionalnog parka Galičica, gde gosti mogu da uživaju u pešačenju i paraglajdingu. Ispred zgrade se nalazi policijska stanica. Ohrid je udaljen 10 km, a Međunarodni aerodrom Ohrid 20 minuta vožnje.

 

Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 9,4 za boravak udvoje

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38970297037
  • Kontakt email
  • apartmanilile@yahoo.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: