ZAMENA BORAVKA U APARTMANIMA,Sutomore – Planina u C.Gori

Leto 2023.Nudimo zamenu boravka u apartmanima Gajić u Sutomoru, za boravak u  apartmanu ili bungalovu na nekoj od planina  u Crnoj Gori ( bračni par i kućni ljubimac-patuljasti pinč).Informacije o apartmanima:

U centru Sutomora kod škole “Kekec”, na samo 300 metara od glavne plaže, 6-8min. hodom po ravnom (Spičansko polje) nalaze se Apartmani ‚‚Gajić “. Lokacija apartmana ‚‚Gajić“ je izuzetno povoljna: 250 metara od autobuske stanice‚ 450 metara od Železničke stanice i 37 km od Aerodroma Podgorica. Od Apartmana “Gajić”, 25 metara dalje, nalazi se supermarket I pored njega je i restoran. Preko puta je još jedan, jako dobar restoran domaće kuhinje. Na 200m, na magistrali nalazi se megamarket “Voli” sa velikim asortimanom proizvoda, a na 150 m od apartmana “Gajić” megamarket “Aroma” i pijaca. Takođe, bitno vam je i da se na 150m, kad krenete glavnom ulicom na plažu, nalazi Dom zdravlja i apoteke.

Smeštajne kapacitete apartmana “Gajić” čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama i pet trokrevetnih sa zajedničkom čajnom kuhinjom. Apartmani su sa klima uređajima i sadrže: televizore, Internet, rashladne uredjaje za hranu i piće, terase i zasebna kupatila. Osim toga gostima je na raspolaganju u apartmanima ‚‚Gajić” i parking ispred kuće. Cena po ležaju za jedno noćenje zavisi od: broja ležaja (dvokrevetni, trokrevetni ili petokrevetni), i termina (od 1.5.-30.10.2023).Cena smeštajai po ležaju za jedno noćenje-dogovor.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +381 641712000
  • Kontakt email
  • gajic.branko51@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: