Vila na Racu sa pogledom na more

Vila se nalazi u jako mirnim okruženju skoro na samom vrhu naselja, a saobraćaj je sveden na minimum. Do vile se stiže asvaltnim i delom betoniranim putem, u dužini od 900m.
Dvorište je popločano sa otvorima za zasad drveća i u njemu se nalaze zatvoreni bazen, letnja kuhinja, roštilj, kao i dva pokrivena parking mesta. Ograda je zidana sa kliznom kapijom.
U celoj kući je provedena satelitska televizija, wireless internet i klimatizovana je! U prizemlju se nalazi jednosoban stan površine 33m2, na spratu je takođe jednosoban stan površine 39m2 a na krovu je terasa površine 36m2. U prizemlju je potpuno opremljena dnevna soba sa kožnom garniturom za sedenje i plazma TV-om, kuhinja sa sudoperom, frižiderom i mikrotalasnom pećnicom, kao i šporetom na drva za grejanje. U spavaćoj sobi se nalaze dva ležaja i garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom i mašinom za veš. Na spratu je takođe dnevni boravak sa kožnom garniturom, potpuno opremljena kuhinja sa šporetom na drva za grejanje, a u spavaćoj sobi su francuski ležaj, garderober i plazma TV. Na terasi je sto sa dve stolice. Kupatilo je sa tuš kabinom. Na krovnu terasu, sa koje se pruža neverovatan pogled, penje se kružnim stepenicama. Terasa se može pokriti pokretnom tendom, a na njoj se nalazi i mini roštilj kao i baštenska garnitura, a terasa je elektrifikovana.
Bazen ima i odvojenu prostorija za opsluživanje, a na krovu je terasa.
Letnja kuhinja je potpuno opremljena sa sudoperom, mašinom za pranje sudova električnim šporetom, frižiderom, zamrzivačem, velikim stolom sa 6 stolica, kao i plinskom baštenskom grejalicom i ventilatorom.
http://vilaratac.blogspot.com/

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • 068 133 631
  • Kontakt email
  • nemanjaned@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: