Prodajem kuću u Podgorici, Zlatica

Na prodaju jednospratna kuća (prizemlje + sprat) odmah useljiva, ukupne površine 128m2 (po spratu 64m2) na placu od 690m2. Cena: 155.000e

Struktura sprata: 3 sobe, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo (identično je na oba sprata, dakle dva zasebna trosobna stana). Ispod spoljašnjeg stepeništa koje vodi na sprat urađena je manja prostorija kao ostava sa metalnim vratima.

Na placu je temelj od još jednog započetog objekta (16.5m x 14.5m), a u uglu placa nalazi se pomoćni objekat (ozidan od čvrstog materijala, ukupne površine 11.5m2).

Ceo plac je kvalitetno ograđen zidanom ogradom i u dvorištu je zasađeno razno voće, ukrasno i začinsko bilje (nar, masline, smokve, kajsija, šljiva, višnja, mušmule, dunje, orah, vinova loza, kupina, ruzmarin, ruže…).

U blizini placa nalazi se stanica gradskog prevoza (linija 6A), a takođe i stanica železnice Zlatica. Na 700 metara od placa nalazi se isključenje, tj. uključenje na autoput PG-KL, a na 500m od kuće nalazi se novootvoreno igralište za decu sa ljuljaškama, klackalicama, stazama za trčanje, kao i košarkaškim i fudbalskim terenom (uz reku Moraču).

Plac je udaljen od centra Podgorice (ulice Slobode) 5.7km, ukoliko se ide preko Zagoriča ili 6.2km ukoliko se ide magistralom.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +381605577936
  • Kontakt email
  • m.parezanovic@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: