k6067 Kamena kuća ispod magistrale, Budva, Reževići

Kuća se nalazi u mestu Reževići, deo Rijeka Reževića, na pola puta između Svetog Stefana i Petrovca na moru, i 11 km južno od Budve. Smeštena je u oazi zelenila i mira u tzv. „Ambijentalnoj cjelini Reževići“. Nalazi se ispod magistrale. Udaljena je od mora 400 metara u vazdušmoj liniji, a 550 metara od plaže i i plažnog bara „BALUN“
Kuća je sazidana 1984 godine, na mestu postojeće kuće, stare više od 100 godina, koja je do temelja porušena.
Kuća se sastoji od tri etaže, od kojih svaka ima svoje kupatilo, mini kuhinju, spavaću sobu ili nišu za spavanje i veliki dnevni boravak. Kuća je idealna za život ili odmor veće porodice, a zbog samostalnih celina, i za izdavanje pojedinih delova ili cele kuće. Na srednjem i gornjem spratnu nalaze se zidani kamini.
U prizemnoj etaži nalazi se velika pokrivena terasa površine 20 m2 a na prvom spratu velika otvorena terasa/Balkon, omeđen kamenom žardinjerom sa cvećem i površine 25 m2.
Svaka etaža ima površinu od po 40m2, što čini 120 m2, odnosno 165m2 sa terasama, ne računajući otvorenu terasu u prizemlju. Ukupna površina dvorišta 54m2
Sa terase na prvom spratu kao i sa drugog sprata pruže se panoramski pogled na more od skoro 180 stepeni širine, a konfiguracija tla onemogućava da pogled bude zaklonjen nekon budućom stambenom gradnjom.
Ispred kuće ili u neposrednoj blizini moguće je parkiranje.

289.000,00€

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38269351333
  • Kontakt email
  • kaminnekretnine@t-com.me

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: