Imanje na Skadarskom jezeru

Skadarsko jezero – Vaša multi-funkcionalna oaza za odmor, sport i biznis!

Doživite savršen spoj prirode, avanture i poslovnih mogućnosti na prekrasnom imanju na obali Skadarskog jezera. Ovo neverojatno imanje od 10 hektara pruža vam beskrajne mogućnosti za uživanje u prirodi, sportskim aktivnostima i razvoju uspešnih poslovnih poduhvata.

Raznovrsne mogućnosti za kampovanje i turizam: Imanje nudi veliku livadu koja je idealna za kampiranje, sportske aktivnosti poput malog fudbala i odbojke te opuštanje pod zvezdanim nebom.

Kampovanje uz jezero pruža izvanredno iskustvo povezivanja sa prirodom, dok su kuće na imanju udoban smještaj za turiste i avanturiste koji traže jedinstveno iskustvo života na jezeru. Predivan pogled na jezero i okolnu prirodu garantuje nezaboravne trenutke.

Dovođenje turista preko planine i brodom: Lokacija imanja pruža mogućnost atraktivnih načina dolaska turista. Planinari i avanturisti mogu se upustiti u uzbudljivo putovanje preko planine do vašeg imanja, dok će ljubitelji jezera moći uživati u nezaboravnoj plovidbi brodom,  čamcem ili kajacima, što će svakako doprineti celokupnom doživljaju.

Veoma veliki potencijal za razne poslovne projekte: Osim što je idealno za porodični odmor, ovo imanje ima ogroman potencijal za razvoj raznih poslovnih projekata. Razmislite o otvaranju restorana na obali jezera, koji će svojim posetiocima pružiti ne samo ukusne obroke, već i spektakularan pogled na jezero i okolnu prirodu. Temelji, odnosno međe, su već izgrađene i već je sprovedena kanalizacija što omogućava bržu realizaciju ako se odlučite za otvaranje restorana.

Turističke ture, avanturistički sportovi, ekoturizam i ribolov su takođe perspektivne opcije koje će privući goste iz celog sveta.

Kuće za udoban boravak: Prva kuća, udaljena samo 30 metara od jezera, ima četiri (na slici je prikazano dok su bila tri) udobna kreveta.

Na udaljenosti od oko 100 metara od jezera nalazi stara kamena kuća i nudi pet kreveta. Obe kuće nude izvanredan pogled na Skadarsko jezero.

Bogata izvorska voda: Jedna od najdragocjenijih karakteristika ovog imanja je to što je do kuća već sprovedena čista izvorska voda. Ova voda je prirodno bogata mineralima i osiguraće vam konstantan dotok sveže i kvalitetne vode za vaše potrebe. Takođe, imanje poseduje bogatu lozu, smokvu, nar, masline, jabuke, kruške, limun, mandarine, orahe…

Zaključak: Skadarsko jezero, sa svojim ogromnim imanjem koje nudi mogućnosti kampovanja, ribolova, raznih sportskih aktivnosti privlači turiste iz različitih smerova, predstavlja vašu odiličnu oazu za odmor i biznis. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog rajskog mesta. Neka Skadarsko jezero postane središte vašeg uspešnog poslovanja i nezaboravnih avantura!

Imanje je 1/1 na ime vlasnika. Za sve dodatne informacije i pregled imanja, obratite nam se na 063 736 0300 putem WhatsApp-a. Dobrodošli u vašu buduću oazu na Skadarskom jezeru!

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • 0637360300
  • Kontakt email
  • vujovicveselin@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: