Sutomore-prodajem vilu Gajic sa 8 apartmana i studija

U centru Sutomora kod škole “Kekec”, na samo 300 metara od glavne plaže,6-8min. hodom po ravnom (Spičansko polje). Vila Gajić nalazi se  u urbanizovanom delu grada-Mirošica 1. Lokacija Vile ‚ Gajić“ je izuzetno povoljna: 250 metara od autobuske stanice, 450 metara od Železničke stanice i 37 km od Aerodroma Podgorica. Od  Vile “Gajić”, 25 metara dalje, nalazi se supermarket , a pored njega je i restoran. Preko puta vile je još jedan restoran domaće kuhinje. Na 200m, na magistrali nalazi se megamarket “Voli” sa velikim asortimanom proizvoda, a na 150 m od Vile “Gajić” megamarket  “Aroma” i “ zelena” pijaca. Takodje , bitno je i da se na 150m , kad se krene  glavnom ulicom na plažu, nalazi Dom zdravlja I Pošta.

Smeštajne kapacitete Vile “Gajić”(visoki parter+2. sprata) čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama i pet trokrevetnih studija sa zajedničkom čajnom kuhinjom. Ukupna uknjižena  korisna površina objekta je 192 kvm, a u njemu su rasporedjena  24 ležaja (+2 pomoćna). Svi  Apartmani i Studiji su sa klima uredjajima i sadrže: odgovarajući nameštaj, televizore, Internet, rashladne uredjaje za hranu i piće,   zasebna kupatila i terase sa baštenskim garniturama I suncobranima. Pored  navedenih Apartmana I Studija nalaze se dodatno i prostorija za pranje veša , kao i ostava-prostorija za ostale potrebe (vešeraj, sredstva za održavanje higijene I sl. ). Osim toga je obezbedjen i parking ispred kuće sa pet parking mesta.

Površina zemljišta (1/1) iza kuće i ispred kuće je  ukupnoj površini od 120 kvm i  sastoji se uredjene bašte sa dve baštenske garniture i suncobranima i pripada dvokrevetnim Apartmanima. Bašta je diskretno osvetljena u večernjem periodu. Takodje, deo bašte je predvidjen za sušenje veša. Značajno je i to da, na navedenoj površini placa od cca 100 kvm iza kuće postoji mogućnost izgradnje i proširenja postojećeg objekta.  

Zahvaljujući odličnoj lokaciji , izgledu I opremljenosti  objekta, Vila “ Gajić” već godinama pruža gostima kvalitetne usluge na obostranu korist. Za detaljnije  informacije možete se obratiti direktno vlasniku na telefon: +381/641712000 (Beograd) /+382 68308532 (Sutomore-Crna Gora). Cena je po dogovoru.

 

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +381641712000

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: