Dodaj mojim odabranim oglasima za nekretnine
Kategorija Prodaja kuća
Postavljen 22-01-2015
Naslov

Hitno prodajem vikendicu kod Budve

Mesto Krimovica,Budva
Država Crna Gora
Oglašava Vlasnik
Tekst oglasa Na prodaju nedovršena kuća za odmor sa pogledom na more na dve etaže spratnosti P + 1 sa tendencijom gradnje po vertikali, na ulazu u selo Krimovica, opština Kotor, koje selo je od Budve na udaljenosti od 8 km. Kuća ima zajednički zid sa objektom drugog vlasnika. Gabaritna površina objekta sa terasom na prvoj etaži u prizemlju iznosi 47 m2, којe се sastoji od četiri prostorije (dve spavaće sobe, dnevna soba - trpezarija povezana sa kuhinjom i kupatilo sve ukupne korisne površine 35,62 m2) plus terasa odakle se ulazi na prvu etažu. Prostorije su omalterisane, okrečene, ugrađena spoljašnja i unutrašnja stolarija od drveta, izrađena elektro-instalacija, podovi su od betona, kupatilo u pločicama. Sprat objekta - druga etaža se sastoji od četiri istovetno raspoređenih prostorija, sa terasom iznad ulaza u objekat. Na spratnom delu objekta je ugrađena samo spoljašnja drvena stolarija (bez stakala) i malterisane su prostorije.
Zadnji deo kuće je nemalterisan.
U temelju kuće (ispod terase na prvoj etaži) je izrađena bisterna za skladištenje i korišćenje tehničke vode.
Ukupna korisna površina objekta iznosi 70,98 m2, dok je ukupna površina dvorišta 153,00 m2. Ukupna površina placa (uključujući i objekat na istom) samim tim iznosi 200,00 m2.
Parcela sa objektom je uknjižena u Upravi za nekretnine - Područnoj jedinici Kotor kao zgrada za odmor (vikendica) u svojini vlasnika 1/1, a po rešenju Uprave za nekretnine Podgorica - PJ Kotor. Objekat je bez tereta i ograničenja.

Inače, do kuće se dolazi novim asfaltiranim putem koji od Budve vodi magistralnim putem Budva - Kotor, odn. Budva - Tivat i isključenjem sa istog kod skretanja za plažu Jaz. Nakon skretanja za plažu jaz, asfaltirani put vodi ka plaži Trsteno, da bi isti od plaže Trsteno produžio u ka naselju Krimovica.
Udaljenost placa sa objektom od mora je 1.000 m. Prva plaža do koje se dolazi je Trsteno na udaljenosti 1 km, dok su na udaljenosti od 3 km plaža Ploče i na udaljenosti od 4 km plaža Jaz, koje plaže se ubrajaju u najbolje plaže crnogorskog primorja. Kraj u kojem se nalazi vikendica je miran i pogodan za odmor.
. MOGUCNOST SVIH DOGOVORA, e/mail je zikicjeca88@gmial.com, telefon 0668706521Cena € 45.000
Površina 71 m2
Površina placa 200m2
Uknjižen(a) Da
Status kuće u izgradnji, useljiva
Dodatne karakteristike rezervoar za vodu, septička jama, garaža/parking, pogled
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
0668706521
E-mail zikicjeca88@gmail.com