Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora
Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora
Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora
Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice - Nekretnine - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za nekretnine
Kategorija Izdavanje soba, smeštaja...
Postavljen 14-01-2011
Naslov

Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice

Ulica/odrednica Lučice
Mesto Petrovac
Država Crna Gora
Tekst oglasa Petrovac na moru nalazi se 20 km severozapadno od Bara, ili 18 km jugoistočno od Budve. Od Tivatskog aerodroma udaljen je 44 km, a od Podgoričkog 50 km. U letnjoj sezoni dobro je povezan direktnim autobuskim linijama iz svih pravaca.
U mestu postoje: pošta, dom zdravlja, policijska stanica, dom kulture, crkve, pijaca, megamarket, više prodavnica mešovite robe, sportski tereni, mnoštvo hotela i vila, restorana i kafića.
Po mnogima, Petrovac je najlepše mesto Budvanske rivijere. Kristalno čisto more izvajalo je pitomu obalu sa dve peščane plaže koje su opasane gustom borovom šumom, stablima malina, palmama i drugim mediteranskim rastinjem. Šetalište se pruža duž samog mora i završava se malom marinom.
Smeštaj koji Vam mi nudimo i preporučujemo je u objektu 150 m udaljenom od plaže Lučice i oko 500 m udaljenom od velike gradske plaže. U kući postoji više dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa terasama, zasebnim ili zajedničkim kupatilima, upotrebom kuhinja, klimom, kablovskom televizijom i bežičnim Internetom.
Naglasili bismo da je kuća na mirnom mestu, u zelenilu, sa parking prostorom, i da nemamo problema sa snabdevanjem vodom.
Za dodatne informacije i rezervacije, možete nam se javiti na brojeve telefona: +381 64 266 15 84 i +382 33 461 189.
Želimo Vam ugodan boravak.



Cena € 10
Dodatne karakteristike KATV, Internet, klima, sopstveni ulaz
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+381642661584
GPS širina (latitude) 42.203289
GPS dužina (longitude) 18.948841