STAMBENI OBJEKAT -BIJELA – HERCEG NOVI

OPIS  ZGRADE:

Stambeno-poslovna zgrada poseduje  13 stambenih jedinica, 1 poslovni prostor / lokal  na predviđenoj spratnosti Po+Pr+2+Ps. Stanovi izuzetnog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije  se nude u strukturi  jednosobnih I dvosobnih stanova površina od 28m2 do 70m2. Objekat je udaljen od plaže 100m I jedna od prednosti je pogled na more. Objekat nudi mogućnost kupovine spoljnog parkinga koji je predvidjen za svaki stan. Objekat je useljiv u leto 2022.god.

OPIS LOKACIJE:

Objekat se nalazi u Bokokotorskom zalivu u veoma mirnom, ribarskom mestu Bijela, opština Herceg Novi (12km od Herceg Novog, 2km od Kamenara-trajekta, 20km od Kotora, aerodrom Tivat je udaljen oko 12km, tj preko trajekta 30min). Bijela je uglavnom prilagođena porodicama. Tu se nalazi više hotela, mnogo privatnih apartmana za zakup, više restorana, kafića, konoba, apoteka, pekara, prodavnica, benzinska pumpa, zdravstvena ustanova, pijaca, osnovna škola, vrtić. Rastojanje do mora je oko 100 m. Plaže u Bijeloj su najrazličitije (šljunak, kamen, sitan šljunak, krupni pesak, pesak, beton) i ima ih mnogo. Ulaz na sve plaže je slobodan, uključujući i hotelske. Voda je čista i na analizama dobija visoku kategoriju kvaliteta. Ulaz u vodu je na svim, osim betonskih, postepen tako da je pogodno za decu.

INVESTITOR:

VS Invesment  Montenegro d.o.o Herceg Novi.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Objekat se gradi po najvišim standardima sa skeletnim AB sistemom, klima blokovima, termoizolacijom i hidroizolacijom renomiranih svetskih proizvođača.U izgradnji objekta će biti korišćeni moderni i kvalitetni materijali (Uvozna keramika i sanitarije, tarket višeslojni parket, visoko kvalitetna PVC stolarija), video interfon.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38163430614
  • Kontakt email
  • zumera.osmani@coreside.rs

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: