v6116 Luskuzna nova vila blizu Budve

Potpuno novoizgradjena luksuzna vila koja se nalazi u neposrednoj blizini plaže Jaz, na svega 2km od iste, a 5km udaljenosti od centra Budve.
Nalazi se na blagom uzvišenju i u mirnom naselju, sto joj daje otvoren pogled prema zaleđu plaže Jaz. Slijepa ulica u kojoj se nalazi, joj daje mir i ako je udaljena od Jadranske magistrale svega 200m.  Villa se nalazi na placu površine 600m2 i kompletno je uzdignuta na visini 4 metra visine od ulice.
tambena površina same vile je 190m2 i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezariom, gostinjskog toaleta, vešeraja i 3 komforne dvokrevetne spavaće sobe koje imaju svoja kupatila. U dvije sobe postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.
Pored unikatnog namjestaja vila posjeduje kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim elementima, centralnu klimu u svakoj prostoriji, alarm, video nadzor, protivpožarni sistem, ozvučenje u plafonu sa wi-fi konekciom za sve uredjaje, u dnevnom boravku se nalazi LED TV velicine 70 inča, dok su u sobama 49 inča. 
Ispred vile se nalazi bazen površine 48m2 sa djakuzijem, kao i terasa oko bazena.
Pored bazena se nalazi ljetnja kuhinja sa električnim profesionalnim roštiljem i kompletnom potrebnom opremom kao i prostorom za odmor ili druženje.
Vila ima garažni prostor od 70m2 namjenjen za 4 vozila
Video https://www.youtube.com/watch?v=iymQfM-iTFE&feature=youtu.be

k

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38269351333
  • Kontakt email
  • kaminnekretnine@t-com.me

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: