v6115 Novosagrađena vila sa bazenom i pogledom ka moru, Tivat, Donja Lastva

Prostrana porodična kuća izgrađena prema najvišim standardima.
Smještena na velikoj privatnoj parceli, okružena uređenim vrtovima, kuća ima otvoreni pogled na tivatski zaliv. Privatni prilaz vodi do kuće s parkingom. Odatle se ulaz otvara idirektno na dnevne prostore koji zauzimaju povišeni položaj u središtu posjeda. Kroz velike staklene površine iz dnevne sobe pruža se pogled na bazen i dalje na more.
Vila ima četiri dvokrevetne spavaće sobe i četiri kupatila, kao i praonicu rublja i veliku ostavu. Spavaće sobe na donjem spratu izlaze na travnatu površinu s vrtom iza.
Vrt je zasađen lokalnim stablima maslina, kao i raznim dugocvjetnim biljkama. Vrt i travnjak održavaju se automatiziranim sistemima za navodnjavanje i prskanje.
Kuća se prodaje potpuno namještena s najkvalitetnijom opremom i namještajem. Kuhinjske radne površine izrađene su od kvarca u pratnji Boschevih uređaja.
Podovi su kombinacija lokalnog kamena, italijanske keramike i mramornih mozaika.
Oprema za kupatila izrađena je od najkvalitetnijeg brušenog mesinga. Sve spavaće sobe imaju ugrađene ormare s unutrašnjim osvjetljenjem osjetljivim na dodir.
Grijanje i hlađenje vode je iz klimatizovane mreže. Kuća je spojena na novi optički kabl koji prolazi kroz Tivat, pružajući kući kablovsku televiziju, kao i brzi širokopojasni internet.
Donja Lastva je danas čvrsto uspostavljena kao najekskluzivniji dio Tivta. Udaljena je samo 1km od Porto Montenegra. Ali jednako tako, dovoljno je daleko od centra grada Tivta da biste uživali u miru i privatnosti.
Teren je strm i okrenut zapadu, što znači da većina lokacija uživa u pogledu na zaljev do mjesta gdje sunce zalazi.
Bruto izgrađena površina: 390m2
Stambeni prostor: 279m2
Veličina placa: 930m2     

1.250.000,00€

 

                 

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38269351333
  • Kontakt email
  • kaminnekretnine@t-com.me

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: