Sutomore-Prodajem apartmane Gajić (osam Apartmana i Studija)

U centru Sutomora kod škole “Kekec”, na samo 300 metara od glavne plaže,6-8min. hodom po ravnom (Spičansko polje).Apartmani Gajić nalazi se u urbanizovanom delu grada-Mirošica1.Lokacija Vile ‚Gajić“ je izuzetno povoljna: 250 metara od autobuske stanice, 450 metara od Železničke stanice i 37 km od Aerodroma Podgorica. Od Apartmana “Gajić”, 25 metara dalje, nalazi se supermarket ,a pored njega je i restoran.Preko puta vile je još jedan restoran domaće kuhinje.Na 200m, na magistrali nalazi se megamarket “Voli” sa velikim asortimanom proizvoda, a na 150 m od apartmana “Gajić” megamarket “Aroma” i “zelena” pijaca.Takodje ,bitno je i da se na 150m ,kad se krene glavnom ulicom na plažu,nalazi Dom zdravlja I Pošta.

Smeštajne kapacitete Apartmana “Gajić” (visoki parter + 2. sprata) čine kompletno opremljeni apartmani (dva dvokrevetna i jedan petokrevetan) sa zasebnim kuhinjama i pet trokrevetnih studija sa zajedničkom čajnom kuhinjom.Ukupna uknjižena korisna površina objekta je 192 kvm, a u njemu su rasporedjena 24 ležaja (+2 pomoćna).Svi Apartmani i Studiji su sa klima uredjajima i sadrže: odgovarajući nameštaj,televizore,Internet, rashladne uredjaje za hranu i piće, zasebna kupatila i terase sa baštenskim garniturama I suncobranima. Pored navedenih Apartmana I Studija nalaze se dodatno i prostorija za pranje veša ,kao i ostava-prostorija za ostale potrebe (vešeraj,sredstva za održavanje higijene I sl.). Osim toga je obezbedjen i parking ispred kuće sa pet parking mesta.

Površina zemljišta (1/1) iza kuće i ispred kuće je ukupnoj površini od 180kvm i sastoji se uredjene bašte sa dve baštenske garniture i suncobranima i pripada dvokrevetnim Apartmanima. Bašta je diskretno osvetljena u večernjem periodu.Takodje, deo bašte je predvidjen za sušenje veša. Značajno je i to da, na navedenoj površini placa od cca 100 kvm iza kuće postoji mogućnost izgradnje i proširenja postojeće zgrade.Pored toga ,ispred zajedničke zgrade u površini od cca.100kvm je zajedničko vlasništvo placa sa 1/3 placa.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji , izgledu I opremljenosti objekta,apartmani “Gajić” već godinama pruža gostima kvalitetne usluge na obostranu korist. Za detaljnije informacije možete se obratiti direktno vlasniku na telefon:+381/641712000 (Beograd) /+382 68308532 (Sutomore-Crna Gora). Cena je po dogovoru.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +381641712000
  • Kontakt email
  • gajic.branko51@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: