Prodajem extra kucu u Podgorici

Prodajem lux kucu-novogradnja u Zagorichu ulica Nikole Tesle 24A,samo 800m od Ruske Ambasade,1600m od Gimnazije,2000m od strogog centra grada Podgorice-1A Zona.
Kuca se sastoji od 3 stana, gdje svaki stan ima po 120m2, i koja sa haustorom i tavanom ima ukupnu bruto povrsinu od oko 500m2, na placu od oko 400m2.
Svaki stan ima po 3 spavace sobe, ogromnu dnevnu sobu oko 25m2, trpezariju, kuhinju, hodnik i kupatilo i po dvije terase – s prednje strane cijelom duzinom, i sa zadnje strane manju terasu, ali ustakljenu.
Svi stanovi su radjeni kvalitetno po najvisim standardima.Svaki stan ima ispred kuce pripadajuce parking mjesto.Na kucu je stavljena demit fasada, pa je kuca samim tim hidro, termo i zvucno izolovana.
Cijena je 250.000eur, sto ispada 500eur/m2, sto je i u ovom vremenu globalne ekonomske krize jako povoljno za ovakvu gradjevinu na ovakvoj lokaciji u srcu Crne Gore.
Inace u radijusu od 100-200m od kuce nalazi se Dom zdravlja, Posta, Policijska stanica, autobusko stajaliste, vrtici i Osnovna skola, kao i Supermarket i veci broj Minimarketa.U blizini je i najpoznatija zelena oaza u CG, brdo Gorica, mjesto za rekreaciju i odmor, po kojoj je Zagoric i dobio ime,a na drugoj strani je park-suma Zagoric, sa brojnim sadrzajima(nekoliko fudbalskih i kosarkaskih terena, profesionalna trim staza,…) sto samu kucu cini jos atraktivnijom. tel: +382 67 53 08 53

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: