Luksuzna vila na prvoj liniji do mora, sa pontom i bazenom, Obala Djurasevica

Luksuzna vila na prvoj liniji do mora, sa pontom i bazenom.
Vila se nalazi na savrsenoj lokaciji na Obali Djurasevica, sa jedinstvenim pogledom na Tivatska ostrva Sveti Marko, Gospu od Milosti i Ostrvo Cvijeca.Na samo 5 min voznje od kompleksa Lustica Bay, na 15 min voznje od Tivta, Porto Montenegra i Kotora.
Nalazi se na placu od 300m2, vila ima povrsinu od 186m2 stambenog prostora i pontu od 100m2 sa dva privezista za jahte i bazen sa hidromasaznim elementima.
Vila je zadnje tri godine koristena za izdavanje,i pozitivne recenzije turista na medjunarodnom sajtu za izdavanje najbolje govore o njenoj ljepoti, komfortu, jedinstvnoj lokaciji i potencijalu.

EKSTERIJER:
Vila je moderne arhitekture, izgradjena 2018god, sastoji se od prizemlja i dva sprata,unutrasnje stepenice koje povezuju spatove vode na ravan krov ciji prostor je iskoristen kao terasa sa zonom za rostilj . Vila ima svoj bazen, sa hidromasaznim elementima i sistemom sa slanom vodom. Oko bazena se nalazi zona relax za suncanje sa drvenim lezaljkama i suncobranima. Vila ima svoj parking za 4 auta.

ENTERIJER:
Villa se sastoji od 6 apartmana: Lanterna, Ancora, Rosa dei venti , Levante, Faro i sesti apartman koji ima zaseban ulaz na suprotnoj strani vile. Svaki apartman ima klimu, kuhinju sa modernim elementima i kupatilo.
Lanterna- je apartman koji moze da ugosti 5 osoba. Ima svoju kuhinju i kupatilo i prelijepu terasu sa koje se pruza neopisiv pogled na ostrvo Sveti Marko.
Ancora- je apartman koji moze da ugosti 4 osobe. Ima svoju kuhinju i kupatilo i prelijepu terasu sa pogledom na ostrva i Lovcen.
Rosa dei venti- je apartman koji moze da ugosti 5 osoba.Nalazi se na zadnjem spratu i povrsinski je najveci. Ima svoju kuhinju i kupatilo i veliku terasu sa pogledom na zaliv i Lovcen.
Faro- je mali apartman koji moze da ugosti 2 osobe. Takodje ima svoju kuhinju i kupatilo.
Levante – je apartman koji moze da ugosti 2 osobe. Ima svoju kuhinju i kupatilo i intimni balkon sa pogledom na more.
Lanterna, Ancora, Levante, Faro i Rosa dei venti su povezani unutrasnjim stepenicama. Sesti apartman ima poseban ulaz na suprotnoj strani vile.
CIJENA:
1,575,000€
Moguc dogovor
tel: +38269712055
monicca_2004@yahoo.com

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38269712055
  • Kontakt email
  • monicca_2004@yahoo.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: