Kuca sa 3 dvosobne stana blizu mora u Baosicima, Herceg Novi

Prodaje se kuća za 3 stana u Baošićima – mirnom i ugodnom selu u regiji Herceg Novi.

Površina kuće – 190 m2. Parcela – 396 m2.

Prizemlje sastoji se od 2 odvojena apartmana, svaki sa svojim ulazom. Prema strukturi, jedan apartman ima dnevni boravak i 2 spavaće sobe, drugi također ima 2 spavaće sobe i mini kuhinju.

Prvi sprat je prostrani stan od 100 m2. Ima veliki dnevni boravak, kuhinju, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, garderobu, odvojenu tuš kabinu, 3 balkona, tehničku sobu.

Kuća je ograđena. Potpuno namještena. Postoji video nadzor. Gradska voda, dodatni bunar za vodu (u slučaju nedostatka gradske vode), kanalizacija. Ulaz do kuće sa strane glavne ceste. U dvorištu se nalazi parking za 4 automobila. Postoji malo zeleno dvoriste s voćkama, alojom.

Udaljenost od mora – 50 metara, lagani spust od kuće do plaže. Na nasipu se nalaze ugodni kafići, restorani, trgovine, pošta – sve na pješačkoj udaljenosti. Ova nekretnina u Crnoj Gori izvrsna je za turiste tokom sezone. Postoji izvještaj o legalnoj isporuci kuće ljeti. Plaćeni porezi i računi.

Kuću su vlasnici izgradili za sebe krajem januara 2014. (razina zgrade A +, tu su fotografija i videozapis gradnje kuće od nule do kraja). Postoji projektna dokumentacija za završetak 2. sprata.

Kuća ima dobru lokaciju, na sat vremena vožnje od međunarodnih zračnih luka Tivat i Dubrovnik (Hrvatska).

Kuća za 3 stana u Baošićima izvrsna je opcija za zivot i iznajmljivanje.

 

Kuća za 3 stana u Baošićima, Herceg Novi – AdriaMoment

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38268164699
  • Kontakt email
  • mont.adria@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: