Kuca 300 m2 na 6 ari placa u Utjehi

Kuća se nalazi u Crnoj Gori-mesto Utjeha (između Bara i Ulcinja, gornja strana ceste). Broj katastarske parcele 3745/9, KO Kunje. Udaljenost od plaže je oko 800 metara. Do kuće vodi asfaltirani put sa uličnim osvetljenjem.

Plac na kome je kuća sazidana je površine 6 ari.

Kuća se prostire na tri sprata od kojih je prvi kompletno završen + suteren.  Svaki sprat ima 100 m2 stana i od 80-100 m2 terase. Suteren sa desne strane kuće ima 35 m2 uređenog stambenog prostora, a sa leve stane isto toliko kvadrata uređenog garažnog prostora.

U dvorištu se nalazi uređena bašta.

U mestu Utjeha i u okolnim mestima ne postoji gradski vodovod, pa je velika prednost što kuća poseduje cisternu kapaciteta 100 kubika, koja preko hidrofora doprema vodu do svih prostorija.

 

Podnet je zahtev za legalizaciju kuće, postupak je u toku.

 

Zbog lokacije na kojoj se kuća nalazi, ne postoji mogućnost izgradnje bilo kog objekta koji bi mogao da ugrozi pogled na more i planinski predeo koji se sa nje pruža.

Kuća je izgrađena na mestu gde se ukrštaju morski i planinski vazduh( kako se to popularno zove-“vazdušna banja”), što je idealno  za ljude koji imaju probleme sa disajnim putevima.

 

Cena: Kontakt

Lice za kontakt: Petar Šarčević – 0038163/71-93-696

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • 00381637193696
  • Kontakt email
  • petarsarcevic2@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: