Kopaonik Apartmanski kompleks Vidik

Apartmanski kompleks sastoji se od šest dvojnih objekata raspoređenih u eliptičnoj formi sa zajedničkom pristupnom saobraćajnicom i centralnim platoom namenjenim za igru dece. Lokacija i raspored objekata na njoj omogućavaju vlasnicima izvanredan pogled na dolinu i okolne planinske vrhove.
Objekti su po izgledu identični i u svakom se nalaze po dva apartmana. Svaki apartman ima svoju pripadajuću parcelu na kojoj je obezbeđeno parking mesto. Objekti su kompletno infrastrukturno opremljeni uključujući i izvorsku vodu odličnog kvaliteta. Potpuno su autonomni i u snabdevanju i u korišćenju.
Građeni su od čvrstih materijala, a zaštiti od surove planinske klime data je posebna pažnja. Kvalitetno izvedeni „sendvič“ zidovi delimično obloženi drvetom i kamenom, pokrivač od šindre sa dodatno izvedenom hidroizolacijom kao i termički najpodesniji PVC prozori sa niskoemisionim staklima i posebnom termičkom zaštitom obezbeđuju ugodan boravak u svim godišnjim dobima.
Svaki apartman se prostire kroz tri etaže, podrumsku, prizemnu i potkrovnu i u zavisnosti od tipa apartmana ima i odgovarajuću organizaciju prostora u okviru etaže.
http://www.youtube.com/watch?v=4xQFavCld3g

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38163634114
  • Kontakt email
  • vidikkopaonik@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: