Jedinstvena vila u Crnoj Gori – brvnara na Ratacu

Jedinstvena vila u Crnoj Gori – brvnara koju su proizvele tvrtke „The Original LOG CABIN HOMES“ (www.logcabinhomes.com), originalni projekt dizajna s luksuznom završnom obradom i panoramskim pogledom na more.

Imanje se nalazi na Barskoj rivijeri – u blizini ekološkog rezervata u cedrovoj šumi sela Ratac. Ukupna površina kuće je 350 m2, zemljište je 1000 m2. Plac ima mjesto za bazen, postoji parking za 2-3 automobila. Udaljenost od mora – 800 metara.

Kuća ima 2 etaže. Prikladan raspored uključuje – ogroman dnevni boravak, odvojenu kuhinju, 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, hodnik, galeriju. Provedene sve potrebne komunikacije, rezervna opskrba vodom, klimatizacija i sustavi grijanja zraka, grijani podovi, satelitska TV, protuprovalni alarm.

Vila je izrađena od prirodnog kanadskog bijelog bora, koji je prošao jedinstvenu tehnologiju obrade i sušenja drveta i spreman je za stalni život tijekom cijele godine. Nekretnina smještena je 40 minuta vožnje automobilom od aerodroma Podgorica, 5 minuta od Bara.

Cijena – 370.000 eura

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38268164699
  • Kontakt email
  • mont.adria@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: