Hotel sa 5 apartmana na 1. liniji – Njivice, Herceg Novi

Hitna prodaja. Pregovori direktno sa vlasnikom.

Apart-hotel na prvoj liniji mora – profitabilni posao u Crnoj Gori. Apart-hotel sa 5 apartmana na prvoj liniji u Herceg Novom, Njivice. Hotel posluje od juna 2014 godine. Ocjena na booking.com – 8,9 bodova.

Površina hotela je 133 m2. Zemljište – 267 m2. Hotel ima 5 potpuno opremljenih apartmana od kojih se svaki sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila. Svaki apartman ima veliki balkon i otvoreni pogled na more. Sobe opremljene svim potrebnim za ugodan boravak: klima uređajem, plosnatim TV ekranom, perilicom rublja, mikrovalnom pećnicom. Internet. 

Hotel ima vrt sa zajedničkom terasom i opremom za roštilj. Otvoreni bazen. Vez za brod. Besplatan parking. To je atraktivna investicijska nekretnina u Crnoj Gori s uspješnim i dobro razvijenim poslom.

Njivice su malo i ljepo turističko mjesto u Herceg Novom, na granici s Hrvatskoj. Vrlo je tiho, čisto i ugodno mjesto na obali Jadranskog mora. U naselju je nekoliko manjih trgovina i kafića, par dobrih restorana. Divna plaža se sastoji od pješčanog i sitno šljunkovitog dijela, a voda je čista i bistra, zbog blizine Njivice do otvorenog mora. Ova plaža se naziva „kraljevska“. Ulaz u more je blag, a plitka dubina omogućava da se voda dobro zagrije. Zbog toga je ovo mjesto idealno za odmor porodice sa djecom.

Aerodrom Dubrovnik udaljen je 25 km, a aerodrom Tivat 31 km.

Apart-hotel na prvoj liniji mora. Cijena – 650.000 Eura

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +38268164699
  • Kontakt email
  • mont.adria@gmail.com

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: