Privatni smeštaj, Petrovac, Lučice

Petrovac na moru nalazi se 20 km severozapadno od Bara, ili 18 km jugoistočno od Budve. Od Tivatskog aerodroma udaljen je 44 km, a od Podgoričkog 50 km. U letnjoj sezoni dobro je povezan direktnim autobuskim linijama iz svih pravaca.
U mestu postoje: pošta, dom zdravlja, policijska stanica, dom kulture, crkve, pijaca, megamarket, više prodavnica mešovite robe, sportski tereni, mnoštvo hotela i vila, restorana i kafića.
Po mnogima, Petrovac je najlepše mesto Budvanske rivijere. Kristalno čisto more izvajalo je pitomu obalu sa dve peščane plaže koje su opasane gustom borovom šumom, stablima malina, palmama i drugim mediteranskim rastinjem. Šetalište se pruža duž samog mora i završava se malom marinom.
Smeštaj koji Vam mi nudimo i preporučujemo je u objektu 150 m udaljenom od plaže Lučice i oko 500 m udaljenom od velike gradske plaže. U kući postoji više dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa terasama, zasebnim ili zajedničkim kupatilima, upotrebom kuhinja, klimom, kablovskom televizijom i bežičnim Internetom.
Naglasili bismo da je kuća na mirnom mestu, u zelenilu, sa parking prostorom, i da nemamo problema sa snabdevanjem vodom.
Za dodatne informacije i rezervacije, možete nam se javiti na brojeve telefona: +381 64 266 15 84 i +382 33 461 189.
Želimo Vam ugodan boravak.
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
  • Kontakt telefon
  • +381642661584

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: