Luksuzni stan sa garazom na 1 liniji. Igalo, Herceg Novi

#Oglasi #Nekretnine #OglasiZaNekretnine #NekretnineCrnaGora

20559_37.jpg

Prodaje se stan sa garazom na samoj obali u Igalu, predgrađu Herceg Novog. Stan se nalazi u najlepšoj kući sa mermernom oblogom. Kuću je dizajnirao francuski arhitekta u najboljim tradicijama Azurne obale. Solemar – status apartmana 4 *.

Zgrada je opremljena sistemom za grijanje vode iz solarnih panela (ne zavisi od isključivanja tople vode), centralnim klima uređajem i liftom koji se spušta do podzemnog parkirališta.

Ugodan, svijetao apartman koji se nalazi na samoj obali. Po strukturi, ima prostrani dnevni boravak s terasom, kuhinja je potpuno odvojena, 1 spavaća soba, kupatilo. Stan ima parket. Panoramski prozori. Izlaz na balkon iz dnevnog boravka i spavaće sobe. Stan je kompletno namješten. Površina mu je 42 m2. U cijenu je uračunato i parkirno mjesto (19 m2).

Ova nekretnina nalazi se na preljepom mijestu na obali, na šetalištu, čija je dužina 10 kilometara. Postoji mnogo plaža i restorana. 3 supermarketa (jedan od njih u istoj zgradi u prizemlju). Na 10 minuta hoda nalazi se Miloševićev rehabilitacioni centar u Igalu (najveći na Balkanu za lječenje i sprečavanje plućnih bolesti, mišićno-koštanog sistema), a zatvoreni bazen takođe ovde radi zimi. Ovome dodajte najčišći vazduh (miješavina mora i planine + četinjača) i more!

Prodaje se stan na obali u Igalu s garažnim mjestom za 125.000 eura

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za nekretnine u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za nekretnine u Crnoj Gori

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: