k5582 Na prodaju kuća iznad Budve sa pogledom na grad i more, Budva okolina

#Oglasi #Nekretnine #OglasiZaNekretnine #NekretnineCrnaGora

19163_37.jpg

Kuća je površine 240m2 i nalazi se na placu od 812m2 koje je oplemenjeno zelenilom i ima sa svih strana extra pogled na more i na planinu, na placu se nalazi garaža od 24m2. Kuća se sastoji od tri etaže.
Prva etaža- suteren je podrumski prostor u kome se nalazi kompletna instalacija za dovod vode u bazen i filtriranje vode elektrolizom. U toj istoj prostoriji je i veliki magacinski prostor u kome za sad stoje drva za ogrev i razne kućne potrepštine koje ne mogu da stoje u kući.
Druga etaža-Prizemlje je uradjeno ekstra kvalitetno i sastoji se od: velikog dnevnog boravka 52m2 sa fizički odvojenom kuhinjom, trpezarijom, fizički odvojene dve spavaće, dva kupatila i vešernica. Sve ovo izlazi na veliku terasu sa extra pogledom na more i bazen sa koga se takodje pruža predivan pogled na more.
Unutrašnjim mermernim stepenicama sa rukohvatima od INOXA obloženim drvetom se ide do prvog sprata (potkrovlja) gde se nalazi mala galerija iz koje se ulazi u spavaći sobu koja izlazi na terasu sa extra pogledom na more i kupatilo.
Visina plafona od dnevnog boravka do krova je oko 7m.
Sve ovo je udaljeno od asvaltnog puta Budva Cetinje 100m i kolima se ulazi direktno u dvorište kuće. Kuća ima izvorsku vodu ( bunar), septičku jamu (ekološku dvokomornu) jer još nije dovedena centralna kanalizacija, struja u kući je trofazna.
Kuća je daleko od mora 6.5 km i od Budve.

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za nekretnine u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za nekretnine u Crnoj Gori

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: