Luštica Bay najbolji rezidencijalni projekat

Luštica Bay najbolji rezidencijalni projekat
Foto: Luštica Bay

Projekat izgradnje novog grada Luštica Bay dobitnik je renomirane  Evropske nagrade za nekretnine / „European Property Award“ / kao najbolji rezidencijalni projekat a kompanija je nagrađena i priznanjem za najbolji vebsajt u kategoriji razvojnih projekata u Evropi.

Odluku o nagradama donio je žiri koga čini više od 80 svjetskih stručnjaka iz oblasti nekretnina, a ocjenjivanje je fokusirano na dizajn, kvalitet, uslugu, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti, čime se posebno istakao projekat Luštica Bay.

Planiranje i razvoj Luštice Bay kao nove održive turističko-rezidencijalne destinacije, visoka vrijednost investicije procijenjena na 1,1 milijardu eura, integracija u okruženje, te visoki standardi u izgradnji i usluzi, istakli su u prvi plan projekat Luštica Bay. 

„Na ceremoniji proglašenja nagrada Crna Gora je predstavljena kao najbrže rastuća turistička destinacija sa velikim investicionim potencijalom u oblasti nekretnina u čemu se posebno ističe projekat Luštica Bay. Posebno smo ponosni na činjenicu da je žiri prepoznao i naše napore na promociji projekta i uopšte Crne Gore kao destinacije putem digitalnih medija, pa je Luštica Bay nagrađena i u tom segmentu“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštici Development.

 „European Property Award“ je jedan od najpriznatijih i najprestižnijih programa ove vrste i svjetski priznato odličje izvrsnosti za koje se u svakom ciklusu nadmeću brojni razvojni projekti, nautičke marine i rezidencijalni projekti.

 

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: