SAJAM ARHITEKTURE, GRAĐEVINE I ENTERIJERA “SPACE”

SAJAM ARHITEKTURE, GRAĐEVINE I ENTERIJERA “SPACE”

Drugi Sajam arhitekture, građevine i enterijera “Space”, u organizaciji Vision Event-a, održaće se od 5. do 7. aprila 2019. godine, u posebno adaptiranom ambijentu centralnog atrijuma tržnog centra Delta City.

Na „Space“-u će se predstaviti renomirane firme i institucije, arhitektonski biroi, firme koje se bave uređenjem enterijera i eksterijera do najsitnijih detalja, a koje svoje poslovanje baziraju na kvalitetu, funkcionalnosti i modernom dizajnu. Učesnici sajma će u jedinstvenom ambijentu predstaviti svoju aktuelnu ponudu, inovativne proizvode, buduće projekte i najnovija dostignuća namijenjena uređenju doma, poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata.

Zbog raznovrsnosti koncepta, “Space” će posjetiocima pružiti mogućnosti za otkriće nečeg novog, interesantnog i funkcionalnog, a podjednako dobre utiske sa sajma mogu odnijeti ljubitelji luksuza, minimalizma i rustike. Pored učesnika sajma, koji poseban akcenat stavljaju na tehnologiju, inovacije, kao i unaprjeđenje proizvoda, biće zastupljeni i oni izlagači koji u svojoj ponudi ističu ekološke faktore.

Tokom trodnevnog trajanja sajma “Space”, od 10 časova do 22 časa, posjetioci će uživati u izložbenim prostorima sledećih učesnika: Entext, Doding, Temas lighting, Kips, Europrojekt, Habitat, Cubico, Green Factory Montenegro, Velux i Fakultet za politehniku Univerziteta Donja Gorica. Pored navedenih, na sajmu će se predstaviti i Arhitektonski fakultet Univerziteta Crne Gore, Archifocus i Project Design Studio.

Važna informacija za sve posjetioce je da su učesnici u toku trajanja “Space”-a pripremili brojna iznenađenja, popuste i povlašćene uslove kupovine.

Vision Event, kao društveno odgovorna firma, ima za cilj da u sklopu manifestacije podstakne i ohrabri stvaralaštvo mladih i talentovanih ljudi. U vezi s tim, biće predstavljena idejna rješenja i projekti studenata za izradu arhitektonskih maketa, primjenom savremene 3D štampe. Tokom vikenda, 6. i 7. aprila, pružaće se besplatna stručna pomoć u projekciji životnog i radnog prostora svim zainteresovanim građanima.

Posjetioce očekuje prezentacija kvalitetnih i jedinstvenih komada namještaja francuskog šarma i stila, koji su prilagođeni mladoj, urbanoj populaciji, kao i kolekcije plažnog i baštenskog namještaja koje omogućavaju nesvakidašnju atmosferu atraktivnim lokacijama, hotelima ili domovima.

Sajam će omogućiti prezentacije savremenih, kvalitetnih i svjetski poznatih brendova keramike, podnih obloga, sanitarija, opreme i namještaja za kupatila, kao i inovativan asortiman proizvoda za domaćinstvo i ugostiteljstvo premium kvaliteta koji će omplemeniti bilo koji prostor i učiniti ga drugačijim i prijatnijim.

Ukoliko vam je potrebno kreativno i funkcionalno rješenje za osvjetljenje vašeg stambenog ili poslovnog prostora, na sajmu vas očekuje veliki izbor rasvjete u minimalističkim i futurističkim stilu, kreirano poštujući okolinu sa mogućnostima recikliranja. Pored toga, biće predstavljena impresivna tehnologija potpuno atraktivnog 3D okruženja, koja daje priliku posjetiocima da istraže prostor, osjete dubinu, pregledaju primjenjene materijale i steknu što realniju predstavu o određenom  projektu u različitim godišnjim dobima, vremenskim uslovima i periodima dana.

Na „Space“-u će biti prikazana i ponuda različitih modela krovnih prozora, koji su izrađeni u skladu sa standardima energetske efikasnosti, u cilju postizanja fantastičnog osjećaja otvorenosti, kao i najnovija rješenja i trendovi iz oblasti urbanog ozelenjavanja, izvođenja, održavanja i uređenja enterijera i eksterijera uz upotrebu zelenila.

Uz pomoć i savjete učesnika na sajmu, dobićete ideju kako da uljepšate vaš enterijer i eksterijer, poštujući estetiku, funkcionalnost i ekonomičnost.

Pozivamo vas da posjetite sajam “Space” od 5. do 7. aprila i uživate u predstavljanju veoma interesantnih, modernih i sofisticiranih dizajnerskih elemenata, kako naših, tako i svjetski poznatih brendova.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: