Prezentacija kompanije Enterijer Janković iz Novog Sada u hotelu Centre Ville u Podgorici

Enterijer janković iz Novog Sada, kompanija sa dugogodišnjim svetskim renomeom u projektovanju i izradi enterijera vrhunskog dizajna i kvaliteta predstavila je svoju proizvodnju u hotelu Centre Ville u Podgorici, 30. marta 2018. godine.

U prisustvu predstavnika vodećih projektnih biroa iz Crne Gore, kao i investitora, u punoj konferencijskoj sali, stručnjaci iz Novog Sada su predstavili proizvode ove kompanije, regionalnog lidera sa preko 600 zaposlenih i predstavništvima u Moskvi, Londonu, Astani i Abu Dabiju, a sada i u Budvi.

Prikazani su kompanijski filmovi sa zadivljujućim referencama opremanja najluksuznijih objekata širom sveta: poznatih hotela, vila i poslovnih kompleksa.

Predstavljeni su proizvodi kompanije: nameštaj, vrata, prozori, stolice, načini opremanja enterijera, kao i proizvodi sa kojima je kompanija Enterijer Janković duboko zakoračila u svet eksterijera: kompozitni kamen Lapitec (za izradu fasada, kuhinjskih ploča itd), kao i LGS modularni sistemi gradnje.

Prezentacije možete preuzeti na sledećim linkovima:
LAPITEC
LGS Modularni Sistemi
Namještaj

U drugom delu prezentacije, uz izvanrednu zakusku, kafu i sokove prešlo se na diskusiju, razgledanje uzoraka i pitanja gostiju. Održani su i bilateralni sastanci sa najzainteresovanijima koji rade na konkretnim projektima u koje bi mogli da se implementiraju proizvodi Enterijer Janković.

Ovom više nego uspelom prezentacijom trasiran je put za kvalitetno i dugoročno prisustvo ove kompanije na crnogorskom tržištu.

This slideshow requires JavaScript.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: