Portonovi rizort i D-Marin Portonovi Montenegro Marina na najvećem evropskom sajmu nautike u Dizeldorfu

Portonovi rizort biće predstavljen na 50. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu od 19 – 27. januara 2019. godine. U okviru prezentacije Portonovi rizorta, najveći fokus će biti najava otvaranja D-Marin Portonovi Montenegro Marine u maju 2019. godine. Kako je ranije najavljeno, Marina je od prošle godine dio jednog od najvećih internacionalnih lanaca marina na istočnom Mediteranu.

Kao integralni dio Portonovi rizorta, D-Marin Portonovi Montenegro Marina svojim potencijalnim klijentima nudiće raznovrsnu ponudu sa posebnim akcentom na visoki nivo usluge i pažljivo osmišljen odnos sa klijentima.

Dizajnirana za prijem brodova do 120m dužine, Marina je opremljena najnaprednijom tehnologijom pružajući servis najvišeg nivoa. Služeći i kao granični prelaz, D-Marin Portonovi Montenegro Marina će u svojoj ponudi imati i dodatne usluge poput snabdijevanja vodom, električnom strujom, korišćenja tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice.

Prema riječima Nikole Banovića menadžera D-Marin Portonovi Montenegro Marine, prisustvo marine na sajmu nautike u Dizeldorfu od velike je važnosti upravo zbog toga što je to i prva zvanična prezentacija ove prestižne jahting destinacije zapadnoevropskom tržištu.

“Kao članici D-Marin grupe, veliko nam je zadovoljstvo da naglasimo sve prednosti koje će klijenti imati ukoliko odaberu našu marinu za svoju matičnu luku, imajući u vidu D-Marin World ponudu prema kojoj članovi stiču i dane besplatnog veza u ostalim D-Marin marinama” naglasio je Banović.

Portonovi, čije je zvanično otvaranje najavljeno za 2019. godinu, predstaviće svoju unikatnu ponudu rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, kao i ostale sadržaje koji će upotpuniti prestižnu ponudu rizorta. Istovremeno, rizort površine 26 hektara i 1.8km obale, biće dom prvog evropskog One&Only Hotela u 2020. godini.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: