Portonovi predstavljen na evropskim tržištima u prvoj polovini marta

Portonovi predstavljen na evropskim tržištima u prvoj polovini marta

Otvaranje Portonovi rizorta jedno je od najiščekivanijih globalnih otvaranja u 2019. godini i kao takvo biće najavljeno na brojnim sajmovima nekretnina i nautike u prvoj polovini ove godine.

Već u martu mjesecu, svjetsko tržište nekretnina poželjelo je dobrodošlicu Portonovi rizortu na prestižnim Private Wealth forumima u Štokholmu i Ženevi, a posljednji događaj u ovome nizu je u maju mjesecu i to najvažnijem njihovom događaju u Londonu. Tradicionalno, Portonovi je učestvovao i na MIPIM-u, najvećem svjetskom sajmu nekretnina u sklopu delegacije crnogorskog Ministarstva za održivi razvoj i turizam. Posjetioci crnogorskog štanda, na kojem je predstavljen i Portonovi, imali su priliku da upoznaju dio onoga što će Rizort imati u ponudi, ali i da dobiju više informacija o mogućnosti investiranja.

Portonovi želi da promoviše Bokokotorski zaliv i čitavu Crnu Goru širom svijeta. Pored velikog interesovanja koje već postoji sa svih krajeva svijeta, ova neotkrivena turistička i rezidencijalna detinacija na Mediteranu, pružaće najviši standard usluge i besprekornog luksuza. Lociran na samoj obali mora u najljepšem dijelu Bokokotorskog zaliva, Portonovi otvara svoja vrata turistima, jahting eliti, investitorima, poslovnim ljudima i umjetnicima širom planete zemlje, svima koje povezuje ljubav prema prirodi i kvalitetnom životu.

D-Marin Portonovi Marina kapaciteta 238 vezova, počeće sa radom u maju 2019, neposredno prije otvaranja samog rizorta, i poželjeće dobrodošlicu plovilima i super jahtama koje žele da istražuju mediteransku, jadransku i dalmatinsku obalu, u isto vrijeme služeći i kao granični prelaz. D-Marin Portonovi Montenegro Marina će u svojoj ponudi imati i brojne dodatne pogodnosti uz heliodrom; šoping i sofisticirana ponuda restorana na samoj obali mora samo su dio programa rizorta koji će cijele godine u ponudi imati različite aktivnosti.

Portonovi se prostire se na 26 hektara luksuznog stambenog kompleksa i svojim posjetiocima nudi širok dijapazon aktivnosti za razonodu i kvalitetan odmor. Stanovnici Portonovog će moći da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela Portonovi naselja i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile u čijem će se sklopu nalaziti restorani, butici, galerije i saloni najprestižnije svjetske ponude i D-Marin Portonovi marina duž 1,8km obale.

Prvi One&Only u Evropi čije je otvaranje planirano za ljetnju sezonu 2020. godinu, u svojoj će ponudi imati 113 hotelskih soba i 10 brendiranih vila na samoj obali sa privatnim
vezovima i plažama. Globalno prepoznati Espace Chenot Heath Wellness Spa će svojim klijentima pružiti usluge najvišeg zdravstvenog ranga kroz svoj naučno utemeljen wellness program u 17 ordinacija.

Neki od najznačajnijih svjetskih događaja kada je tržište nekretnina u pitanju poželjeće dobrodošlicu Portonovi rizortu uz poruku da upravo ovaj projekat započinje novu epohu elitnog turizma u Crnoj Gori, postavljajući je među najatraktivnije destinacije širom svijeta.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: