Portonovi na prestižnom sajmu nekretnina u Bakuu

Portonovi Rizort biće predstavljen na sajmu nekretnina u Bakuu od 22. do 24. novembra 2018. godine, a otvaranje Rizorta će obilježiti 2019. godinu i postaviti nove standarde za crnogorski elitni turizam.

Prvi višenamjenski Rizort u Crnoj Gori koji se prostire na 26 hektara najljepšeg dijela obale na ulasku u Bokokotorski zaliv, biće otvoren 2019. godine.

Portonovi će biti prvi Rizort u Crnoj Gori koji će, osim rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, imati i D-Marin Portonovi Montenegro Marinu za super jahte. Prvi One&Only u Evropi, u čijem će sklopu biti globalno prepoznat lanac wellness Espace Chenot Health Wellness Spa, biće još jedna potvrda najvišeg nivoa kvaliteta turističke ponude u Crnoj Gori.

Sa namjerom da simbolizuje dugu tradiciju, nesvakidašnju kulturu i autentičnost Crne Gore i njenih prirodnih ljepota, Portonovi je trenutno najinspirativniji projekat koji privlači interesovanje kupaca širom Evrope i svijeta.

Osim rezidencijalnog dijela i najmodernije marine u Crnoj Gori, koji će postati omiljena destinacija prvim stanarima i vlasnicima brodova i jahti, Portonovi će poželjeti dobrodošlicu i svim drugim posjetiocima širom svijeta. Raznolikost restorana i specijaliteta globalne kuhinje, raskošan izbor modnih brendova, salona, prodavnica, galerija, kreirani su za modernog, osviješćenog građanina svijeta koji vrednuje kulturu, istoriju, umjetnost i autentičnost civilizacija. Ovaj elegantni dio obale koji odiše šarmom najljepšeg zaliva u ovom dijelu Evrope, već postaje jedna od najtraženijih destinacija za sezonu 2019. godine.

Azmont Investments, kao glavni investitor projekta, azerbejdžanskoj javnosti će predstaviti Crnu Goru kao destinaciju i Portonovi rizort na Expo Real Estate sajmu u Bakuu od 22-24. novembra.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: