Portonovi Marina će postati dio jednog od najvećih međunarodnih lanaca marina na Mediteranu (FOTO&VIDEO)

Vodeći se misijom da raste i postavlja nove standarde i strategije razvijene upravljanjem marinama i nautičkom industrijom, te usput stvarajući vrijednost za poslovne partnere, D-Marin preuzima poslovanje Portonovi Marine. Koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama.

Upravljanje Portonovi Marinom, namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti od ove godine će preuzeti D-Marin, a potpisavši ugovor sa kompanijom Azmont Investments. Time će Portonovi Marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima.

Smještena je na istočnoj strani Portonovi Rizorta, Portonovi Marina sa Jaht klubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najveći nivo usluga u kombinaciji sa vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje te benzinsku stanicu.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana. Prostira će se na 26 hektara, pružajući  raznovrsne rezidencijalne mogućnosti, privatne vile te prvi “One & Only” hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija dostiže vrijednost od 650 miliona eura.

O kompaniji D-Marin

D-Marin je kompanije u okviru Doğuş grupe koja kroz svoje poslovanje postavlja nove standarde u nautičkom turizmu. Grupa vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim potencijalom. Upravljajući sa 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za mega jahte, u Španiji i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu koji promoviše rekreacijski yachting, pruža ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup zajednici plovnim putevima te razvija održive kompanije koje podstiču lokalno zapošljavanje i ekonomski rast..

Portonovi Rizortu 

Portonovi je moderna destinacija mješovitog sadržaja, smještena u srcu crnogorske obale između planina i mora, koja postaje jedno od najtraženijih mjesta ne samo Crne Gore već i Mediterana. Ovaj savršen drugi dom biće mjesto gdje će gosti svih generacija moći u potpunosti da uživaju u životu. Zamišljena po mjeri čovjeka, ova sofisticirana nautička destinacija uključuje i jedinstvenu ponudu vila i rezidencija, vrhunskih butika, avangardnih gastronomskih objekata i živahnih komercijalnih sadržaja.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: