Za selidbu bez brige – selidbe Brajović (FOTO&VIDEO)

Agencija za selidbe “Brajović” jedna je od najstarijih agencija za preseljenje u Crnoj Gori. Svoje profesionalne usluge agencije za seljenje pružaju od, sada već davne, 2005. godine.

Tokom svog dugogodišnjeg rada, imali su prilike da se sretnu sa najrazličitijim situacijama prilikom selidbi, pa je njihovo isustvo u uspješnom riješavanju ovakvih “prepreka” pri preseljenju stambenih i poslovnih prostora pravo rješenje za vaše brige.

Ali, njihovo iskustvo izlazi iz i granica Crne Gore! Imaju veliko iskustvo iz oblasti međunarodnih selidbi, a posjeduju i magacin za slučaj da je potrebno skladištiti vaše stvari!

Uigrana ekipa koja je na ukupu već duži niz godina uspješno radi selidbe koje uključuju demontažu, zaštitu, iznošenje, transport, unošenje i montažu namještaja.

Selidbe stambenog prostora

Nudimo Vam profesionalnu i efikasnu uslugu selidbe stambenih prostora. Besplatno dolazimo i procjenjujemo vrijednost selidbe. Naše osoblje je profesionalno obučeno za montažu, demontažu, zaštitu namještaja, pakovanje, utovar i istovar stvari. Ukoliko posjedujete nepotreban, pohaban namještaj i stvari koje nisu za upotrebu odvozimo na deponiju.

Selidbe poslovnog prostora

Preseljenje kancelarije više nije problem! Uspješno smo odgovorili na izazov preseljenja velikih selidbi kao što su upravna zgrada Erste banke, pa nam to uliva sigurnost da ćemo i vašu selidbu odraditi bez problema! Selidba će biti izvršena u što kraćem i Vama odgovarajućem roku.

Specijalne selidbe

Naši zaposleni su obučeni, i kroz rad su stekli iskustvo za specijalne selidbe kao što su selidbe klavira, velikih sefova, bankomata itd.

Za ove stvari potrebne su posebne tehnike nošenja, pomjeranja i transporta. Ove selidbe su jako zahtjevne i za njih je potrebno prepustiti dokazanim profesionalcima!

A zadovoljni klijenti su najbolji pokazatelj njihovog kvaliteta:

Pakovanje i zaštita stvari

Profesinalni tim pakera obučenih za pakovanje Vaših stvari u posebne kutije razlicitih dimenzija i debljina namjenjene i prilagođene Vašim stvarima. Takođe, vršimo zaštitu vaših stvari kako bi neoštećene stigle na novu lokaciju.

Montaža i demontaža namještaja

Montaža namještaja je jedan od ključnih stvari u bezbjednosti i sigurnosti od oštećenja Vašeg namještaja, najveći procenat štete koja se nanosi namještaju je upravo nastao prilikom montaže i demontaže namještaja. Ali sa našim timom ljudi, ovaj visok procenat štete je sveden na minimum.

Do sada smo se susretali sa namještajem od svih materijala, od iverice i medijapana do punog drveta. Lijepljenog, šrafljenog ili spajanog na neki drugi način. Uvijek smo uspjevali da sav namještaj bezbjedno demontiramo zbog transporta i ponovo uspješno montiramo i da stavimo namještaj u upotrebu nakon prevoza, pa nema sumnje da su vaše stvari u pravim rukama!

Dodatne usluge

Naš vozni park vam stoji na raspolaganju za prevoz stvari! A naša skladišta za vašu robu! Kontaktirajte nas i saznajte zašto smo baš mi pravi izbor!

Potreban Vam je tim za selidbu?

Stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno za sve informacije i besplatnu procjenu troškova.

Telefon: 067 541 095
Email: brajovicselidbe@gmail.com
Website: Selidbe Brajović
Facebook: Selidbe Crna Gora

Za selidbu bez brige – selidbe Brajović!

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: