Vrhunske fotografije za prodaju nekretnina i izdavanje nekretnina

Vrhunske fotografije za prodaju nekretnina i izdavanje nekretnina

Tržište nekretnina nikad nije bilo otvorenije ka svijetu zahvaljujući modenim tehnologijama. Sada možete lakše nego ikad ponuditi svoju nekretninu na prodaju ili izdavanje jer na Internetu možete naći veliki broj agencija za nekretnine, a i sami možete besplatno oglasiti nekretnine za prodaju i izdavanje. Međutim, nove tehnologije donose i probleme kada je prodaja i izdavanje nekretnina u pitanju – oni koji traže da kupe ili iznajme nekretnine, sada je dostupan mnogo veći broj oglasa i ponuda, i onda se postavlja pitanje – Kako da zainteresujete potpunog stranca za vaš stan, kuću ili poslovni prostor?

Kako zainteresovati kupca?

U moru oglasa koji će mu prikazati agencija ili sajt za oglašavanje nekretnina, kupac će se najpre zaintereovati za one koji dobro izgledaju!

Oglase koji nemaju slike, možda neće ni pogledati. Ako su slike mutne, previše tamne ili previše svetle, takođe neće ostaviti dobar utisak. A kupac neće pogledati 500 oglasa nego će otvarati one koji imaju dobru početnu fotografiju – koji ga vizuelno privuku. Zbog toga, nekretnine koje imaju dobre fotografije, imaju i veće šanse da budu prodate ili izdate.

Šta čini fotografiju dobrom?

Prva stvar koja je važna za dobre fotografije je veličina (rezolucija). Što veća to bolja! Ako je slika velika, ona će biti lepo prikazana na velikim i modenim ekranima. Ako je mala, ona će biti mutna na velikim i modernim ekranima. Profesionalne slike, kakve mi pravimo su u rezoluciji 36 MP (300dpi) ili većoj.

Drugo, slike koje su mračne, previše svetle ili neujednačene su loše slike. Kao i one na kojima su boje slabe, bledunjave, ili previše jarke. Slike koje prikazuju nekretnine onako kako će ga vidjeti ljudsko oko u prirodi – to su dobre slike! Fotografije napravljene profi opremom, pa još “ispeglane” u studiju – vrhunske su fotografije. To je ono što mi radimo!

Nekretnina neće ostaviti dobar utisak na kupca ni ako je slikana ukrivo, na ako su zidovi izobličeni, ni ako je perspektiva loše odabrana. Ljudsko oko traži pravilne linije, traži simetriju i traži prirodnu perspektivu. Slike koje su takve, privlače kupca, i zato ih mi baš tako slikamo.

Koliko košta profi slikanje nekretnine?

Mi se profesionalno bavimo fotografijom i snimanjem virtuelnih tura za nekretnine i ugostitelje. Cijena zavisi od broja fotografija, odnosno od veličine nekretnine. Javite nam se da vam damo ponudu.

Kontaktirajte nas na +38267852669 ili marketing@crna.gora.me

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: