Porodični biznis Predraga Vukotića: Uz prave ideje i naporan rad uspijeh neće izostati

#kvadratMagazin #predragVukotić #namještaj

Predrag Vukotić iz Podgorice nakon dugogodišnjeg rada u jednoj firmi za izradu namještaja, gdje je kako kaže ,,ispekao zanat”, odlučio je da ode korak naprijed i osnuje sopstvenu firmu za izradu namještaja ,,Vukotić namještaj”. Kako je kazao za portal Crna Gora porodični biznis cvjeta, a akcentat u njihovoj firmi je na maloj proizvodnji.

-Proizvodimo gotovo sve vrste namještaja -od kuhinja,spavaćih i dječijh soba, kupatila, garderobera do kancelarijskog namještaja – kazao je Vukotić na početku razgovora.

Dodao je da namještaj izrađuju mašinski, koristeći materijale u zavisnosti od želje mušterije.

-Uglavnom je najtraženiji namještaj od univera medijapana i drveta, ponekad uz dodatke inoksa ili hroma,opet u zavisnosti od želje kupca. Sarađujemo sa dosta firmi slčinih djelatnosti,a akcenat stavljamo na malu proizvodnju direktno sa potrošacima – rekao je naš sagovornik.

Što se tiče tržišta kako kaže trude se da izađu u susret što većem broju klijenata.

-Pratimo trendove i ističemo se brzinom, kvalitetom i pristupačnim cijenama.Tržiste je veliko ali mi kao gotovo jedna od novijih firmi smo sebi obezbijedili visoko mjesto na njemu- kaže Vukotić.

Za sve one koji imaju afinitete da se u budućnosti bave ovim poslom Predrag Vukotić je poručio:

-Rekao bih da su na pravom putu, da rade veoma koristan i kreativan posao i da uz naporan rad mogu da postignu sjajne rezultate i svoje ideje da pretvore u jedinstven namještaj.

Vukotiće možete dobiti putem fejsbuk profila Predraga Vukotića.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: