Vidikovac na Skadarsko jezero - Nekretnine - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za nekretnine
Kategorija Ostale ponude
Postavljen 23-01-2018
Naslov

Vidikovac na Skadarsko jezero

Mesto Skadarsko jezero
Država Crna Gora
Tekst oglasa Na starom putu za Cetinje, tacno na pola puta izmedju Virpazara i Rijeke Crnojevica izvise sela "Poseljani" prodajem Vidikovac - Plac sa najljepsim pogledom na Skadarsko jezero 3550 m2.
Papiri uredni 1/1.
Izuzetno atraktivna i privatna lokacija u najljepsem prirodnom okruzenju izvise sela "Poseljani" poznatom po starim mlinovima i prelijepom potoku koji se pruza cijelom duzinom sela i uliva u Skadarsko jezero.
Najljepsi pogled na Skadarsko jezero, pogled sa vidokrugom od 240 stepeni i prelijep pogled na buduci turisticki kompleks "Porto Skadar Lake" i auto put Bar-Boljare koji su veoma blizu!
Idealno mjesto za izgradnju bilo kakvog komplexa za odmor i rekreaciju jer svojom lokacijom uz i izvise glavnog puta ne spada u okvir Nacionalnog parka pa samim tim Vidikovac ima neprocjenjiv potencijal i mogucnosti.
U izgradnji puta i samog Vidikovca je ulozen dosta veliki napor, sredstva i najvise od svega Ljubav ali zbog nemogucnosti daljeg ulaganja izgradnja je nazalost zaustavljena.
Izgradnju, dalje mogucnosti i potencijal mozete vidjeti na slikama u prilogu.
Takodje, dok je trajala izgradnja snimljeno je dosta video zapisa, ukoliko potencijalni kupac bude zelio da pogleda moze da me kontaktira.

Uz sami vidikovac u ponudi imamo jos nekoliko placeva ukupne povrsine od oko 10 000 m2, sve uz glavni put sa donje i gornje strane,
moze dogovor i oko tog zemljista a ukoliko bi kupac bio zainteresovan za sve u kompletu dobice veliki popust.

Kontakt broj: 067/740 - 500
Email: nikoradoman@gmail.com
Skype: lavlje-srce1Površina 3.550 m2
Cena € 49.999

Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
067740500
E-mail nikoradoman@gmail.com