Prodaje se spratna kuca ukupne povrsine 144kvm - Nekretnine - Crna Gora
Prodaje se spratna kuca ukupne povrsine 144kvm - Nekretnine - Crna Gora Prodaje se spratna kuca ukupne povrsine 144kvm - Nekretnine - Crna Gora Prodaje se spratna kuca ukupne povrsine 144kvm - Nekretnine - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za nekretnine
Kategorija Prodaja kuća
Postavljen 26-03-2011
Naslov

Prodaje se spratna kuca ukupne povrsine 144kvm

Mesto Sutomore
Država Crna Gora
Oglašava Vlasnik
Tekst oglasa Prodaje se spratna kuca u Sutomoru ukupne povrsine 144 kvm. Kuca se nalazi na 350 metara od zeleznizkog podvoznjaka, zeleznicke stanice, zelene pijace i autobuske stanice - ka brdu, u naselju Gorelac, a od plaze 700 metara. Kuca je povrsine 72 kvm u osnovi plus sprat i mogucnost nadogradnje. Kuca je izgradjena od cvrstog materijala sa vrlo jakom armaturom.

Dvoriste je 201 kvm,do puta ogradjeno betonsko-metalnom ogradom, uredjeno u etazama, palme, smokve, nar, narandze, lianderi. Polovina dvorista natkrivena kvalitetnom vinovom lozom. U dvoristu zatvoreni bazen za vodu sa hidroforom koji je prikljucen na kucu za slucaj nestanka vode iz gradske mreze. Kuca imap ogled na more iz dvorista i sa terase. U dvoristu mesto za parkiranje automobila.

Prizemljekuce sastoji se od dva toaleta, reso kuhinje sa trpezarijom, hodnikomi pet spavacih soba. Sve prostorije su opremljene potrebnimnamestajem.

Sprat je uradjenu grubim radovima sa dva toaleta, predsobljem, cetiri spavace sobe i terasom.

Sva dokumentacija uredna za celukucu.

Kuca odmah useljiva.

Moguca je izamena za odgovarajuci stambeniobjekat u Beograduili Nisu.

kontakt telefon +381646600027Cena € 85.000
Površina 144 m2
Površina placa 200m2
Uknjižen(a) Da
Status kuće u izgradnji, useljiva
Dodatne karakteristike rezervoar za vodu, bašta/vrt, septička jama, garaža/parking, pogled