Prodaje se veliko urbanizirano zemljište u Rezevicima - Nekretnine - Crna Gora
Prodaje se veliko urbanizirano zemljište u Rezevicima - Nekretnine - Crna Gora Prodaje se veliko urbanizirano zemljište u Rezevicima - Nekretnine - Crna Gora Prodaje se veliko urbanizirano zemljište u Rezevicima - Nekretnine - Crna Gora
Prodaje se veliko urbanizirano zemljište u Rezevicima - Nekretnine - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za nekretnine
Kategorija Prodaja placeva
Postavljen 17-05-2020
Naslov

Prodaje se veliko urbanizirano zemljište u Rezevicima

Ulica/odrednica Rezevici
Mesto Budvanska rivijera
Država Crna Gora
Oglašava Agencija
Tekst oglasa Prodaje se veliko urbanizirano zemljište površine 2.507 m2 na području Budvanskoj rivjere u naselju Rezevici.

Zemljište s pogledom na more nalazi se na pogodnom mjestu – nedaleko od autoceste, dok je prilično daleko od buke. Postoje potrebni dokumenti. U skladu s tehničkim uvjetima na gradilištu moguće je izgraditi sportsko-rekreacijski turistički kompleks od tri vile ukupne površine 938 m2. Provedena struja, voda, kanalizacija. Prema dogovoru mogu se kupiti susjedne parcele.

U Rezevicima ima mnogo lijepih čistih plaža. Najbliža plaža smještena je na pješačkoj udaljenosti od mjesta, a poznata plaža Drobni Pjesak udaljena je 3 minute vožnje.

Cijena – 423.000 eura

Rezevici je ugodno i slikovito mjesto s netaknutom planinskom prirodom i prekrasnim pogledom na Jadran. Na ovom se području nalaze privatne kuće, luksuzne vile i novi hoteli. U Rezevicima ima nekoliko prekrasnih i čisto opremljenih plaža, kafića, restorana, trgovina. Udaljenost od velikog grada Petrovca ​​iznosi 7 km, do otoka Svetog Stefana – 2 km.Površina 2.507,0 ar
Cena € 423.000
Status placa/zemljišta građevinsko, za investitore
Dodatne karakteristike struja, kanalizacija, asfaltni put, voda
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+38268164699
E-mail mont.adria@gmail.com