Prodajem Stan 78m2 sa Dvorištem i Velikim Balkonima // HERCEG NOVI – TOPLA // 93.000 EUR // JEDINSTVENA PONUDA!

#Oglasi #Nekretnine #OglasiZaNekretnine #NekretnineCrnaGora

18791_37.jpg

Prodajem prelep stan 78m2 sa velikim balkonima, dvorištem i pogledom na more za samo 93.000 EUR. Stan je deo renovirane omanje zgrade, nalazi se na prvom spratu zgrade i nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja.

Moguće je srediti i parking mesto za nove vlasnike.

Stan se nalazi u mirnom stambenom naselju Topla, na odličnoj lokaciji za porodice i parove, s obzirom da su u neposrednoj blizini stana 2 velika supermarketa, teretana, dom zdravlja, škola, policijska stanica, a u relativnoj udaljenosti je i glavna autobuska stanica.

Stan poseduje: dvorište, klimu, telefon, internet, kablovsku televiziju, PVC prozore i vrata, toplovod, kanalizaciju, roštilj u kamenu, itd.

Stan se sastoji od: dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, kupatila, hodnika, dva velika balkona sa pogledom na more i dvorište sa ukrasnim biljem i roštiljem u kamenu *U cenu stana je uračunato i dvorište.

Stan je pravno potpuno čist, uknjižen 1/1 i u ličnom je vlasništvu, dakle nije vlasništvo agencije niti je predmet pretprodaje! Mi kao porodica smo lično vlasnici stana.

Cena stana je 93.000 EUR, s tim da je moguća korekcija cene za ozbiljnog kupca, a moguća je i zamena za stanove ili lokale u Beogradu.

Za sva dodatna pitanja, kao i za zakazivanje termina za gledanje stana, slobodno nam se javite na broj telefona:

+381641310310
Kontakt osoba: Snežana

Ili nam pišite na mejl adresu:

nemanja87beograd@gmail.com
Kontakt osoba: Nemanja

OPŠIRNIJE

Pogledajte detalje za ovaj oglas za nekretnine u Crnoj Gori ili pretražite sve oglase za nekretnine u Crnoj Gori

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: