Priroda u enterijeru (FOTO)

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i danas smo svjesni njenog značaja…

Moderan dizajn ne zaostaje za idejama o očuvanju prirode, i veoma često se u enterijeru primjenjuju prirodni elementi koji nas čine spokojnim i ulivaju mir u prostor koji nas svakodnevno okružuje.

U urbanim djelovima grada, gdje je izražen nedostatak zelenila, poželjno je da svaki kutak doma obogatite prirodnim motivima, što će pozitivno uticati na vaš kvalitet života. Danas je veoma jednostavno unijeti prirodu u dom, koristeći kaljeno staklo sa inspirativnim prirodnim pejzažima. Ukoliko nijeste vješti u uzgajanju biljaka, predlažemo vam da dnevni boravak, kuhinju ili kupatilo oplemenite upravo motivima iz prirode, a optička iluzija će učiniti da se osjećate kao da se upravo nalazite pored vodopada ili na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Mnogi od nas staklo doživljavaju kao krhki materijal sa oznakom Fragile, što znači lomljivo i osjetljivo. Međutim, velika je razlika između običnog i kaljenog stakla. Kaljeno staklo je termički obrađeno i oko četiri puta je otpornije na udarce i visoke temperature od običnog stakla.

 je bezbjedno, pristupačno, pruža osjećaj dubine prostora, reflektuje svjetlost. Ono je dugotrajno, lako se čisti, a izbor kolorita i dizajna je neograničen. Glavne prednosti u odnosu na pločice, obično staklo i druge materijale su te što na kaljenom staklu ne ostaju fleke, bakterije se ne zadržavaju, lako se održava, a ne postoje ni fuge koje treba čistiti.

Predlažemo vam inovativna rješenja kako da specijalnom štampom na kaljenom staklu dekorišete vaš prostor. Unesite dašak prirode zanimljivom štampom koju možete implementirati na kuhinjske zidove, tuš kabine, staklena vrata, pregradne zidove, ograde…  Rezultat je više nego zapanjujuć!

Svježina i prozračnost učiniće prostor nevjerovatnim. Bilo da poželite trešnje u cvatu, orošeno lišće, vodopad, robusnu šumu, ili egzotične palme, apsolutno je sve moguće. Pogledajte galeriju i inspirišite se.

Šta god poželite za vaš enterijer, sve može da se odštampa na kaljenom staklu. Ukoliko imate zamisao koju ne znate kako da realizujete, stručnjaci za kaljeno staklo će vam pomoći u realizaciji vaše ideje.

Izvor: luxurymontenegro.me

 

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: