Ovo niste očekivali – Kupatilo od belgijske čokolade! (FOTO)

Možete li da zamislite sebe kako jedete svoju wc šolju ili kadu? =D

Ovo kupatilo od belgijske čokolade inspirisano je milionima ljudi koji na Guglu traže „Bathroom sweets“ – slatkiši iz kupatila, jer pogrešno speluju „suites“ – što na engleskom znači apartman ali i komplet ili garnitura namještaja.

Ovu kolekciju kupatila su kreirali čokolatieri iz Choccywoccydoodah kompanije. Kupatilo koje su oni osmislili kreirano je u potpunosti od prefinjene belgijske čokolade.

Izvršni direktor Bathrooms.com brenda, Ian Monk, iskoristio je ovu priliku da kreira nešto što je i više nego izvanredno, pa je tako rođena kolekcija kupatilskog namještaja od čokolade.

U ovoj kolekciji ćete pronaći sve što očekujete od prosječnog kupatila, sem što je napravljeno od materijala koji niko nije očekivao da vidi u kupatilu. Naravno, nešto što je ovoliko nevjerovatno dolazi i sa visokom cijenom, pa ćete tu vidjeti čokoladnu kadu od 83.000 dolara, čokoladni bide od 11.600 dolara, umivaonik od 15.000 dolara i wc šolju od 23.200 dolara, što čini da kolekcija košta ukupno oko 133.000 dolara i ima preko 9 miliona kalorija.

Za izradu lavaboa, kade, wc šolje i bidea bilo je potrebno 50 kg belgijske čokolade.

Nažalost, ova kolekcija nije namijenjena za praktičnu upotrebu, osim dekorativne.

Čokolada od koje je napravljena kolekcija topi se u dodiru sa bilo čime toplim, što znači da je topla kupka u ovoj preukusnoj kadi nemoguća. Pretpostavljamo da biste mogli da pojedete ovu čokoladu, ali ipak, to bi bilo kao da jedete umjetničko djelo.

Izvor: luxlife.rs

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: