Ovo je ultimativni dom iz snova – po izboru korisnika Pinteresta (FOTO)

Pinterest je izabrao idealni dom prema najvoljenijim i najomiljenijim slikama domova na Pinterestu – eksterijer i sobu po sobu.

Počinje sa njujorškom vilom iz okruga Vestčester, površine od oko 650 metara kvadratnih i vrednosti od 2.5 miliona. Ona je izabrana za savršeni eksterijer.

Ova socijalna mreža je nedavno podijelila svoje najpopularnije slike domova, stotine hiljada fotografija čistih, klasičnih prostora koji su se našli na vrhu omiljenosti. Tu nećete naći bilo kakva luda rješenja, posljednju riječ dizajna ili vrišteće boje. Umjesto toga, ultimativni Pinterestov dom iz snova izgleda otprilike ovako …

Eksterijer

Ovaj klasični, luksuzni dom brodsko-sive boje u predgrađu Njujorka, prema dizajnu DeGrav & DeHaan arhitekti, dobio je najveće „parče kolača“ kada je u pitanju kućni eksterijer.

Koliko bi vas to koštalo? 2.5 miliona dolara.

Dnevna soba

Ovo je pobjednička dnevna soba – fotografisana od strane Spacecrafting Architectural Photography, zadobila je najviše simpatija i to zbog grao boje, boje koja je u posljednje vrijeme jedna od najomiljenijih boja Pinteresta, i zbog trendi duplih sofa.

Uzmite u obzir glomaznej sofe, osvetljenje i cjelokupan dizajnirani nameštaj i gledate u račun od 7.540 dolara koji će vašem domu doneti ovakav izgled.

Trpezarija

Tople nijanse i domaćinska atmosfera učinili su da ova trpezarija, dizajnirana od strane Tin Barn Market, bude izabrana za najomiljeniju među korisnicima Pinteresta.

Što se cijene tiče, samo ovaj rustični sto kao iz seoske kuće će vas koštati 900 dolara. Zatim uzmite u obzir ostali aksesoar – ponjavu od ovčije kože, luster, stolice, svijeće… U totalu, možete očekivati trošak od oko 3.100 dolara.

Kuhinja

Korisnici Pinteresta obožavaju ovu otvorenu kuhinju, koju su dizajnirali Drury Designs, zbog netaknutog, originalnog mermera, bijelih metro pločica i obilja svježeg cvijeća.

Računajući samo kuhinjsku ploču i ploču za sto od pravog bijelog mermera, slobodno možemo reći, očekujte da će vas ovakva kuhinja koštati pravo malo bogatstvo.

Kupatilo

Ovo kupatilo, redizajnirano od strane Jenna Sue Design Co., odiše modernim glamurom seoske kuće (farmhouse), što je omiljeni stil među korisnicima Pinteresta.

Ovdje, konačno, možete uštedjeti nešto para. Možete ga dobiti za nekih 600 dolara. S obzirom na to da ste na samu kuću tresnuli 2.5 miliona, ovu cijenu (pravu sitnicu) bismo nazvali velikom pobjedom.

Izvor: crvenajabuka.co.rs/elledecor.com

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: