Najljepše osvjetljenje za svaku prostoriju u domu (FOTO)

Osvjetljenje nije samo puka potreba već i divna dekoracija, a mi vam predstavljamo neobične i originalne lampe i lustere koji će pronaći savršen kutak u svakom domu.

Lampe u obliku kruga i neutralnim ili nježnim bojama divno izgledaju na zidu svakog dnevnog boravka. Japanskim dizajnerima posebno se dopadaju lampe i lusteri od konca različitih boja, a za dozu luksuza u enterijer će doneti neobičan kristalni luster u obliku ananasa.

Jednostavna bijela podna lampa još uvijek predstavlja remek djelo dekoracije u svakom prostoru, ali nešto izvanredno je luster od pamuka koji će svakoj dnevnoj sobi i trpezariji dati dozu elegancije.

Rasvjeta je u kuhinji jedan od najvažnijih elemenata enterijera – treba da bude savršeno funkcionalna i kvalitetna da biste mogli da bezbjedno radite i rukujete aparatima, ali i maštovita i kreativno raspoređena kako bi se dobio što ugodniji ambijent.

Najbolji primeri kuhinjske rasvete
OSVETLJENJE KUHINJE I TRPEZARIJE
U spavaćoj sobi, bila ona za bračni par ili single osobu, uvijek je dobro provući motiv romantike.
Tamne spavaće sobe su odlične za odmor, ali malo korisno upotrijebljene svjetlosti nije na odmet, da omogući neke druge aktivnosti. Čitajte, spavajte, relaksirajte se i napravite romantični ambijent za vaše ljubavno gnijezdo.
Rezultat slika za osvetljenje u spavacoj sobi
OSVETLJENJE SPAVAĆE SOBE
Rasvjeta kupatila zahtijeva slojevitiji pristup od drugih prostorija u domu. Stoga, da biste postigli željeni efekt treba vam nekoliko različitih vrsta rasvjetnih tijela: reflektori iznad kade i tuša, ugradbene lampe oko ogledala, kvalitetne zidne lampe i tek ćete tada dobiti željeni učinak.  
kupatilska rasvjeta
rasvjeta iznad ogledala
rasvjeta pored ogledalaBudući da je dnevna soba mjesto na kojem se ljudi okupljaju i provode dosta vremena, važno je da se u ovoj prostoriji primijeni koncept slojevitog osvjetljavanja. Različiti tipovi svijetla neophodni su jer se u dnevnoj sobi odvija čitav niz aktivnosti – od gledanja TV-a, preko čitanja knjiga i igranja društvenih igara do porodičnih okupljanja i druženja sa prijateljima.
Saveti za dobro osvetljenje u dnevnoj sobiSaveti za dobro osvetljenje u dnevnoj sobiFoto: mojenterijer.rs/dominfo.ba/lepaisrecna.rs
Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: