Krevet za 30 sekundi uz tri puta manje prostora (VIDEO)

„Cabinet Bed“ namješta se za samo 30 sekundi, zauzima tri puta manje prostora od regularnog kreveta, a nudi udobno rješenje za spavanje.

Rezultat slika za cabinet bed

Svaki „Cabinet Bed“ pravi se ručno u istoimenoj fabrici u Vankuveru u Kanadi, a za izradu se koriste visokokvalitetni materijali, od drveta, preko dušeka, do samog mehanizma.

Pitanje koje je motivisalo proizvođače da osmisle ovo sjajno rješenje za uštedu prostora je „Zašto žrtvovati životni prostor za dodatnu spavaću sobu ako to nije neophodno?“. Rješenje koje su pronašli postalo je jedno od omiljenih na tržištu, posebno za one koji imaju male stanove i moraju što efikasnije da iskoriste svaki centimetar.

Srodna slika

Krevet je vrlo praktičan jer se priprema za samo 30 sekundi, a pri tom zauzima samo trećinu prostora koja bi bila neophodna za regularan krevet. Prednost je i to što u „spakovanom stanju“ izgleda kao ormarić i lako se „utapa“ u svaki enterijer sobe.

Proizvođač nudi tri opcije za dušek, a detaljnije informacije možete pronaći na sajtu proizvođača Cabinet Bed.

Rezultat slika za cabinet bedU nastavku možete pogledati kako mehanizam ovog kreveta funkcioniše u praksi i koliko je praktično rješenje koje je osmislio kanadski proizvođač.

 

Izvor: kucastil.rs

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: