Uređenje predsoblja: ideje i savjeti (FOTO)

Ne znate kako da uredite predsoblje? Pokupite odavde par zanimljivih ideja.

Hodnici su uglavnom mali prostori koji služe za odlaganje garderobe i obuće i rijetko mu se posvećuje velika pržnja prilikom uređenja što je velika greška. Ovaj prostor odaje prvi utisak o vašem stanu i potrebno pa je bitno da izgleda efektno i prijatno. Ovo je izazov sa kojim se susrijeću arhitekte i čiji primjeri uređenja mogu vama poslužiti kao inspiracija.

Za zidove malih prostorija se uglavnom predlažu svijetle boje: bijela, krem, nježno siva. Ipak vrlo često se koriste i jake boje ili tapete za naglašavanje jednog ili dva zida. Uglavnom je to dominantan zid na koji se postavi ogledalo ili nosači za odlaganje garderobe.

uredjenje-hodnika7

Ukoliko na zid hodnika postavite šarenu tapetu ovaj prostor više neće više biti neupadljiv i bezličan.

Vaza sa cvijećem, slike i stone lampe su najčešći dekorativni elementi u hodnicima. Uglavnom se postavljanu na uske cipelare ili natkasne. Ukoliko je hodnik dovoljno velik, smjestite u njega garderober čija dubina treba da je između 50 i 60 centimetara kako u njega bi moglo da se nesmetano odlažu jakne na vješalice. Za garderobere manje dubine, jakne se odlažu na čiviluke.

uredjenje-hodnika-011

uredjenje-hodnika-94

uredjenje-hodnika-98

uredjenje-hodnika-99

uredjnje-hodnika-8

urednje-hodnika-95

urednje-hodnika-97

urednje-hodnika-911

Izvor: gradnja.rs

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: