PREKO STARIH PLOČICA NA TERASI IZLIJTE KAMENI TEPIH: pogledajte novi trend dekoracije za balkon i stepenište (VIDEO)

Praktičan i dekorativan pod za stepenište, balkon ili terasu – evo kako se postavlja i koje su prednosti kamenog tepiha!

Zaboravite na pločice na terasi ili stepeništu – kameni tepih je novo rješenje za otporan, dugotrajan i dekorativan pod na balkonu ili stepeništu.

Rezultat slika za creative construction workerKameni tepih se sastoji od sitnog prirodnog kamena različitog oblika i boja, a vezuje ga epoksi smola. Ovakva vrsta poda je otporna na vodu i mraz, a najvažnije je što je možete izliti preko starih pločica, bez izolacije.

Ako želite da promijenite pločice na terasi ili stepeništu, potrebno je da platite majstoru da skine pločice, uradite izolaciju ili ako je podloga loša -ravnjajući sloj, pa tek onda da lijepite nove pločice. Ovaj postupak dugo traje i može puno da vas košta, zato su kameni tepisi savršen izbor jer ih možete izliti preko bilo koje površine.

Rezultat slika za creative construction workerJoš jedna pozitivna strana kamenog tepiha je to što- ako vremenom nastanu rupe ili površinski sloj kamena ne izgleda lijepo, sami možete dio koji je propao, da lako i brzo popunite.

Osim što je praktičan, kameni pod je izuzetno dekorativan, pa će ulaz u kuću, hodnik ili terasu biti osvježeni. Postoji više od 50 boja kamenog tepiha, a vi u skladu sa enterijerom ili fasadom izaberite odgovarajuću.

Pogledajte u video prilogu kako se postavlja kameni tepih!

 

Izvor: lepaisrecna.rs

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: