Dekorišite dom za Dan zaljubljenih sa stilom (FOTO)

Ukoliko želite da proslavite Dan zaljubljenih sa onima koje volite, uz malo truda u svom domu možete napraviti romantičnu atmosferu. Ugostite voljenu osobu i detaljima koje ćete sami napraviti učinite da se osjeća posebno i voljeno, a poklon koji ste joj namijenili ukrasite sa posebnom pažnjom.

Provjereno dobar način je drvena poklon kutija ukrašena dekupaž tehnikom ili ručno oslikana vodenim bojama, a poklon možete „sakriti“ u laticama ruža ili bombonama unutar kutije. Ako želite da pojačate utisak, izradite i omiljene zajedničke fotografije i napravite ramove u obliku srca, ili ručno napravite obilježivače knjiga kao originalan poklon.

Ako Dan zaljubljenih proslavljate u društvu prijatelja, za svakog gosta možete napraviti malu poklon kutiju sa čokoladnom bombonom i porukom, a svakome napravite i inicijale u veselim bojama i svi će biti oduševljeni vašom pažnjom i umijećem.

Koristite ukrasne detalje od papira

Dekoracija doma za Dan zaljubljenih je jednostavna i iziskuje malo materijala i mašte. Od ružičastog, bijelog i crvenog papira možete napraviti vjenčiće i srca i ukrasiti sobu raznobojnim vrpcama. Na ključnim mjestima u stanu rasporedite crvene, pink ili žute vazne sa lalama, irisima, ljiljanima ili orhidejama. I ružama, naravno.

Bijele i crvene sveće za intimniju atmosferu

Ako želite intimniju atmosferu rasporedite svuda po stanu bijele i crvene svijeće različitih veličina, a posebnu pažnju obratite na položaj ogledala koja mogu dodatno poboljšati efekat svjetlosti svijeća. Stoga svijeće treba postavljati paralelno u odnosu na ogledala jer ćete na taj način duplirati efekat.

Jastuci u obliku srca u roze, crvenoj ili bijeloj boji takođe mogu biti odličan ukras, a posebno upečatljiv utisak ostavljaju papirne lampe i baloni. Sto ukrasite činijom sa laticama ruža, jabukama, jagodama ili čokoladama obmotanim crvenim i roze vrpcama, jer će ti mali detalji odavati jači utisak.

Koristite tkaninu i boje za dekoraciju prostora

Poigravajte se tkaninama, od somota i velura do pamuka, jer će romantične teksture učiniti da se osjećate senzualno i udobno. Ručno pravljeni ukrasi za sto i maštovitost u kombinovanju boja takođe mogu da budu vrlo efektni detalji u dekorisanju prostora, posebno stola.

Ukrasite dom bojama. Koristite pastelne nijanse ružičaste, ljubičaste i žute kako bi napravili romantičnu atmosferu. Za ljubitelje šik detalja i elegancije, preporučujemo dekorisanje stola u crnoj, crvenoj i bijeloj boji.

Srodna slika

 

Rezultat slika za ideje za ukrašavanje za dan zaljubljenih

 

Kada je u pitanju ukrašavanje vaše spavaće sobe ukrasite tkaninama koje naglašavaju luksuz i udobnost. Za posteljine su popularni materijali svila i saten. Ako ne želite da toliko potrošite, jednostavna bijela pamučna posteljina ukrašena crvenim vrpcama biće sasvim dovoljna. Ako ste u mogućnosti preko fotelje prebacite krzneni prekrivač (eko krzno je jeftina, a odlična opcija). Osjećaj luksuza ćete postići i sjajnim predmetima kao što su posude i vaze.

Upotrijebite materijale koji će dati osjećaj luksuza i udobnosti

Na kraju ostaje vam još samo da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo kao i prvog dana. Srećan vam Dan zaljubljenih!

Izvor: kucastil.rs

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: