Zavirite u njujoršku vilu Majkla Džeksona (FOTO)

Izgrađena 1898.godine, ova njujorška kuća može vam ispričati puno priča.

U njoj su živjeli brojni čuveni umjetnici i poznate ličnosti, a Majkl Džekson je u njoj proveo dvije godine svog života. Ona se nalazi jednu ulicu dalje od Central Parka i Pete avenije, a njen trenutni vlasnik, Mark Lasri, upravo je stavio na prodaju po cijeni od 39 miliona dolara.

Ova kuća vam možda izgleda poznato, jer je njen eksterijer snimljen kao ulaz u kuću Nejta Arčibalda iz serije „Tračara“. Ulazna vrata vode vas do glavnog nivoa, a potom i do salonskog dijela. Njena intrigantna fasada sa ormanentnim detaljima je sasvim originalna.

Vila mjeri površinu od oko 1.200 m2, a prostire se na čak šest spratova, i naravno dolazi opremljena liftom. Njen dio su i tri predivne sobe za sjedenje, kao i deset kamina. Takođe, tu je i biblioteka, sa dubokim i udobnim foteljama u kružnom rasporedu, koje joj daju moderni i nešto manje formalni izgled.

Pored toga, u njenom enterijeru možemo primijetiti podove od hrastovine koji su ručno rađeni. U eksterijeru, ona nudi tri prostora: glavnu terasu, terasu na trećem spratu i besprekorno uređenu krovnu terasu sa pogledom od kog zastaje dah.

Ukupno, ova vila ima sedam spavaćih soba, koje posjeduju originalne i funkcionalne kamine, a mnoge sobe imaju pogled na baštu ili drvorede. Sva kupatila su skoro renovirana modernim i najboljim mogućim materijalima.

Iako je sama kuća stara 120 godina, njena kuhinja je pravo savremeno umjetničko djelo.

Izvor: luxlife.rs

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: