Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl : Raskošna kuća u cvijeću! ( FOTO/VIDEO)

Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Krajem prošlog mjeseca britanska javnost je saznala da će u maju naredne godine dobiti novu princezu. Omiljeni britanski princ – Hari i njegova djevojka američka glumica koja poslednjih nekoliko godina živi i radi u Kanadi – Megan Markl su objavili da su se vjerili.

Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Svijet s nestrpljenjem dočekao ovu vijest, te i da će kraljevsko vjenčanje biti održano na proljeće 2018.godine. Mnogi se pitaju kako će izgledati dom novopečenih vjerenika.

Nakon što je pokupila svoje stvari iz djevojačkog stana u Torontu, Megan Markl je stigla u London i započela uređenje svog novog doma u kojem će živjeti sa vjerenikom, princem Harijem.

Kako se navodi u zvaničnoj objavi Bakingemske palate, par će živjeti u kući koja nosi naziv Notingem Kotidž, a nalazi se na posjedu Kesingtonske palate, u kojoj su donedavno živjeli princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton.

Budući da Notingem ima posebno značenje za princa Harija i u toj kući živi sam već posljednje četiri godine, logično je da će u palatu da dovede i svoju izabranicu.

Riječ je o dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt i okružena je drvenom bijelom ogradom i gomilom zelenila.

Unutrašnjost doma ovog srećnog para još uvijek nije dostupna javnosti, ali pretpostavlja se da je uređen u starom engleskom stilu, prepoznatljivom po korišćenju cigle i rustičnih elemenata, u kojem dominira drvo.

Uz prostranu dnevnu sobu koja se nadovezuje na trpezariju i kuhinjicu, kuća ima veliku spavaću i dodatnu gostinjsku sobu, a da ne bi bilo prepirke oko kupatila, u kući se nalaze dva.

Osim toga, crvenokosi zavodnik i 36-godišnjakinja na raspolaganju imaju čitav spoljašnji prostor Kensingtonske palate, koji ima ogromne vrtove, ružičnjake i vodoskoke. Tako će par imati prilike da uživa u romantičnim šetnjama daleko od znatiželjnih pogleda javnosti.

Sudeći prema fotografijama stana Megan Markl u Torontu,u kojem je živjela posjednjih sedam godina, buduća princeza oduševila je istančanim ukusom za uređenje enterijera.

Vjeruje se da će i svoje novo ljubavno gnijezdo dovesti do savršenstva. Još uvijek nije poznato hoće li novopečeni vjerenici tamo ostati da žive i nakon vjenčanja.

Ovaj komforni stan  u kojem je živjela Megan je u vlasništvu kanadske stilistkinje Elizabet Kabral i njenog supruga Kevina O“Nila.

Stan ima tri spavaće sobe, dva kupatila, garažom, ogromnom terasom i baštom uređen je jednostavno. Preovladavaju svijetli tonovi i drvo, a odaje utisak topline i udobnosti. Ovaj stan je sada na prodaju.

 

Izvor: Gloria.rs/stil/kurir.rs

 

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: